Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zvrácený senior nejprve znásilňoval dívku, pak i její dítě. A to několik let

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixabay

Londýn - Případ nebývale zvráceného pedofila otřásá Anglií. Gordon Dean skončil u soudu poté, co se ukázalo, že znásilňoval nejen nezletilou dívku, ale později i dítě, které s ní počal.

Podle soudu Dean obě své oběti terorizoval soustavně několik let. A vyhrožoval jim, že pokud cokoli řeknou, "stane se něco špatného".

Svou první oběť začal zvrhlý senior znásilňovat a jinak sexuálně obtěžovat, když bylo dívce třináct a skončil, když bylo oběti dvacet.

Jenže to byl teprve začátek. Teenagerka totiž po jednom ze znásilnění se starcem otěhotněla a porodila holčičku. Gordon Dean posléze počkal, až dítě povyroste a pak se vrhnul i na něj.

Podle liverpoolského soudu, který kauzu nyní řešil, pedofil dívenku podrobil stejnému teroru jako její matku, ale začal s ním mnohem dřív - už když bylo dívence osm. A zneužíval ji čtyři roky.

Když si pro sexuálního násilníka konečně přišla policie a skončil před soudem, vytrvale zapíral. Povolil až v momentě, kdy obžaloba předložila výsledky testů DNA, které neměl jak zpochybnit, píše britský Daily Mirror.

Soudce liverpoolského soudu David Aubrey o Deanovi řekl, že agresivní pedofil obě své oběti připravil nejen o panenství, ale také o nevinnost a normální život.

Mladší z obou zneužívaných žen u soudu vypověděla, že trpí depresemi a má sebevražedné myšlenky. "Kvůli němu jsem nikdy neměla normální život. A mám dojem, že jsem byla oloupena o dětství," svěřila se nejmenovaná oběť při hlavním líčení.

Soud nakonec Deana poslal do vězení na nejméně deset let. Po deseti letech, pokud devětasedmdesátiletý Dean bude ještě naživu, bude mít možnost požádat o podmíněné propuštění.

Témata:  pedofilové soudy senioři

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy