Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Robert De Niro chtěl před volbami zmlátit Trumpa. Je to prase, tvrdil. A teď?

Robert De Niro
Robert De Niro
Foto: Reprofoto YouTube

New York - Známý hollywoodský herec Robert De Niro se netají svým odporem k nově zvolenému prezidentovi Spojených států Donaldu Trumpovi. Prohlašoval o něm, že je prase, a že by ho nejraději praštil. To už by ale prý nyní neudělal.

Robert De Niro se svým názorem na Trumpa netají. Internetem před volbami kolovalo video, v němž jej velmi ostře kritizuje. Zmínil se například, že Trump neplatí daně a neplní své úkoly.

"Je to pes, je to prase, neví, o čem mluví. Je to idiot, Colin Powell (exministr zahraničí, poz. red.) to řekl nejlépe, je národní katastrofou," nechal se slyšet herec.

V jednom z rozhovorů také uvedl, že chce Trumpa udeřit do tváře. Až tak velký odpor k němu totiž herec cítí.

Tvrdil také, že Trumpa v žádném případě za prezidenta nechce a obává se dalšího směřování Spojených států v případě, že by byl v jejich čele právě Trump. To se ale stalo a realitní magnát usedne v lednu do křesla v Bílém domě.

Právě skutečnost, že Trump volby vyhrál, donutila De Nira změnit názor. Nového prezidenta už totiž nadále praštit nechce. Či spíše nemůže. "Už to nemohu udělat, je to prezident", řekl herec v televizní show Jimmy Kimmel Live.

Upozornil ale, že v řadě velkých měst lidé vycházejí do ulic a protestují proti výsledkům voleb.

Témata:  Robert de Niro USA Donald Trump

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 9:47

Rusko podle Německa vyrábí více zbraní a munice, než potřebuje pro invazi na Ukrajinu

Rusko podle německého ministra obrany Borise Pistoriuse vyrábí více zbraní a munice, než potřebuje pro invazi na Ukrajinu. Uvedl to v televizi ARD.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy