Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Sexuální revoluce v KLDR? Kim Čong-un přišel s neobvyklým požadavkem

Severokorejský diktátor Kim Čong-un
Severokorejský diktátor Kim Čong-un
Foto: dailymail.co.uk **dailymail.co.uk**

Pchjongjang – Severokorejský diktátor Kim Čong-un se rozhodl změnit život svých spoluobčanů. Podle zpráv tamních médií, na které odkazuje server Express, nechal vyvinout šest „lektvarů“, které mají podpořit sexuální apetit severokorejských mužů a zvýšit jejich výkonnost v posteli.

Diktátor a obávaný vůdce údajně požádal své vědce, aby vymysleli elixíry, které mají „léčit sexuální dysfunkce" u mužů. Využít je ale budou moci i lidé po celém světě, na obalu tohoto „léku" je pro zájemce vytištěn návod i v angličtině.

Jedna ze směsí je údajně „tonikum" vyrobené z mořských ježků, které pomáhá zvrátit účinky „sexuální dysfunkce".

Další je vyroben na míru mužům středního věku, kapalina odvozená z hadího extraktu má nejen pomáhat udržet v ložnici určité kouzlo, ale je zároveň také „vysoce účinná pro léčbu psoriázy a rezistentní tuberkulózy".

Třetí lektvar vyrobený máčením houby v alkoholu, prý zahání únavu a zvyšuje sexuální funkci. Celá kůra má údajně také zmírňovat stres a předcházet zánětům.

Tyto „léky" byly vytvořeny členy vývojového centra Koria Oriential Medicine. Podle státních médií už toto centrum vytvořilo také 50 léků na rakovinu, které mají pomáhat zlepšit imunitu.

Vědci tvrdí, že léky „jsou vyrobeny z výtažků z léčivých materiálů, které nemají vedlejší účinky nejsou návykové, ani když jsou používány dlouhodobě".

Severokorejský diktátor tak kráčí ve stopách svého otce Kim Čong-ila. Ten byl znám díky různým bizarním magickým rituálům a zázračným vynálezům. Podle oficiální biografie zesnulého despoty jeho narození předpověděla vlaštovka, pak se ukázala dvojitá duha objevily a ve vesmíru se objevila nová hvězda. V roce 2004 tyran tvrdil, že vynalezl hamburger.

Témata:  Kim Un-Čong Severní Korea

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

26. dubna 2024 21:50

Biden poprvé deklaroval, že chce debatovat s Trumpem

Listopadovým prezidentským volbám v USA by měly předcházet předvolební duely obou kandidátů. Úřadující prezident Joe Biden se v pátek jasně vyjádřil, že nejpozději na podzim je ochoten debatovat s republikánským vyzyvatelem a svým předchůdcem Donaldem Trumpem, informovala AP. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy