Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Cizinec vážně zranil malou holčičku. Policie po něm pátrá

Londýn
Londýn
Foto: Pixabay

Londýn - Návštěva jednoho ze zařízení fastfoodové sítě McDonald's se pořádně vymstila rodičům sedmiměsíční holčičky. Napadl ji cizinec upoutaný na vozík, po kterém nyní policie pátrá.

Vozíčkář ve věku od 15 do 25 let asijského původu napadl v londýnské restauraci McDonald's teprve sedmiměsíční dívku. Jde-li o turistu nebo žadatele o azyl úřady zatím netuší.

Muž dívku v prostorách restaurace udeřil vší silou do hlavy. Holčička po incidentu odešla za rodiči, o tom, co se jí stalo, jim ale neřekla. Ani rodiče si zpočátku žádných viditelných zranění nevšimli.

Následně ale spozorovali bouli na její hlavě a návštěva lékaře jim potvrdila, že útok, o kterém se dívka posléze svěřila, na ní zanechal následky.

Podle serveru Standard.co.uk utrpělo dítě vážnou zlomeninu lebky a krvácení do mozku. Skončila proto v nemocnici v péči lékařů, ze svých zranění se ale naštěstí vyléčila.

Co muže vedlo k útoku zatím není jasné. Policie pátrá po něm i po ženě, která ho v restauraci doprovázela. Předpokládá se, že by se mohlo jednat o jeho ošetřovatelku.

Témata:  Velká Británie napadení děti

Aktuálně se děje

1. května 2024 13:27

Hnutí ANO odstartovalo předvolební kampaň. Zveřejnilo její hlavní témata

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy