Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zrádná CNN? Stanice odvysílala zprávu o zavraždění Trumpa, diváci jsou pobouřeni + VIDEO

Donald Trump láká voliče
Donald Trump láká voliče
Foto: YouTube

Londýn/Washington – Stanice CNN vyvolala pořádný poprask. Údajně podněcovala násilí proti Donaldu Trumpovi, podle které by se Barack Obama a jeho kabinet mohli udržet ve funkci, kdyby byl Trump při inauguraci zabit. Upozorňují na to britská bulvární média.

Poprask vyvolala zpráva CNN označená titulkem: „Katastrofa by mohla udržet členy Obamova kabinetu v Oválné pracovně“. Novináři ve zprávě spekulovali, že by muselo jít opravdu o velký útok, při kterém by během inaugurace byli zabiti také Trumpův viceprezident Mike Pence a představitelé Kongresu.

CNN K této informaci přidala záběry z jedné televizní show, na kterých dojde ke bombardování Kapitolu, tedy místa, kde bude Trump skládat svůj slib.

Britský bulvár poukazuje na to, že zpráva vyvolala bouřlivé reakce mezi diváky. Ti prý mají za to, že stanice podněcuje k násilí, někteří se dokonce domnívají že jde o výzvu k vraždě nového prezidenta USA:

Na druhou stranu někteří kritici označovali CNN během prezidentské kampaně za „Clinton News Network", tedy za stanici Hillary Clintonové, a proto je odvysílaná zpráva až tak moc nepřekvapila. Rozzlobení diváci CNN častovali přívlastky jako „zrádná“ a „nechutná“. 

„CNN chce, aby se to stalo, nepřekvapilo by mě, kdyby za to někomu zaplatili,“ cituje Daily Mail jednoho z rozzlobených občanů.

Témata:  Donald Trump CNN

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy