Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Pilotka vyděsila cestující. Začala mluvit o politice

Letadla, ilustrační foto
Letadla, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Washington - Pilotka americké letecké společnosti United Airlines se v sobotu v texaském Austinu dostavila k letu v civilu a vyzvala pasažéry k hlasování, zda se má převléci do uniformy.

Šokovaným cestujícím pak sdělila, že nevolila Donalda Trumpa ani Hillary Clintonovou, protože jde o "bandu lhářů". O incidentu dnes informovalo vedení United Airlines.

Letecká společnost se v dnešním prohlášení pasažérům omluvila, jméno problematické pilotky ale novinářům odmítla sdělit. Mnozí z cestujících podle agentury AP letadlo opustili a odmítli cestu do San Franciska nastoupit.

"Chtěla, abychom hlasovali, zda se má převléknout," řekla americké televizi KPIX Pam O'Nealová po přistání v Kalifornii. "Uvědomili jsme si, že se děje cosi, čemu nikdo nerozumí. Ještě teď se třesu, vypadala, že není mentálně v pořádku," svěřila se.

Témata:  letectví a letadla USA Donald Trump Hillary Clintonová

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 14:14

Feri neuspěl s odvoláním, tříletý trest vězení za znásilnění platí

Exposlanec Dominik Feri půjde na tři roky do vězení za znásilnění dvou dívek a jeden další pokus o znásilnění, rozhodl odvolací soud v pondělí. Feri byl už loni v listopadu uznán vinným ve všech třech bodech obžaloby a potrestán nepodmíněným trestem v délce tří let. Někdejší politik, který vinu odmítá, se může dovolat k Nejvyššímu soudu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy