Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V Mexiku našli další masový hrob, obsahoval přes 40 těl

Mexiko, ilustrační foto
Mexiko, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Mexiko - V na východě Mexika byly v dalším masovém hrobě nalezeny desítky lidských těl. Informoval o tom dnes zpravodajský server BBC.

Současný nález přichází necelý týden poté, co prokurátor státu Veracruz Jorge Winckler oznámil nález jiného masového hrobu, ve kterém byly ostatky více než 250 lidí, kteří se zřejmě stali obětí války drogových kartelů.

Winckler oznámil, že v blízkosti města Alvarado byl nalezen masový hrob s ostatky 47 lidí. Ačkoliv podobné nálezy nejsou v Mexiku tak úplně neobvyklé, počet obětí nalezených ve Veracruzu je značný. Zatím se vyšetřovatelům podařilo identifikovat ostatky pěti osob.

80

Tři oběti pocházely z jedné rodiny ze státu Querétaro v centrálním Mexiku a pohřešovaly se od loňského září. Ostatky dalších dvou těl patřily mladým mužům, kteří byli nezvěstní od loňského léta.

Témata:  Mexiko hrobky

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 17:20

Ukrajinské zbrojovky tento měsíc poprvé vyrobí 10 samohybných houfnic Bohdana na podvozku Tatra

Ukrajinské zbrojovky tento měsíc poprvé vyrobí deset ukrajinských samohybných houfnic Bohdana a v následujících měsících toto množství ještě vzroste, uvedl dnes na sociálních sítích ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy