Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Trump se před kamerami dral dopředu, odstrčil černohorského premiéra

Donald Trump, 45. prezident USA
Donald Trump, 45. prezident USA
Foto: ABC News

Brusel - Americký prezident Donald Trump dnes vedle svého prvního projevu před lídry aliančních zemí upoutal pozornost rovněž nevybíravým gestem. Odstrčil černohorského premiéra, který byl před ním

Když se Trump v jednu chvíli nenacházel v čele skupiny státníků poblíž šéfa NATO, odstrčil černohorského premiéra a postavil se před něho. Na sociálních sítích to vyvolalo stovky převážně kritických komentářů.

When @POTUS Donald Trump appears to push his way to the front of a group of world leaders at a Nato meetinghttps://t.co/BWUYlkZJ04 pic.twitter.com/1jbtJkzzWT

— BBC News (World) (@BBCWorld) 25. května 2017

Trump na videu zveřejněném na twitteru zezadu uchopí pravou paži zjevně překvapeného černohorského premiéra Duška Markoviče a aniž by mu věnoval jediný pohled či slovo vysvětlení, prodere se před něj k šéfovi aliance Jensi Stoltenbergovi.

Témata:  Donald Trump EU

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:59

Kreml chce zatlačit Ukrajince hlouběji, obává se střel ATACMS

V případě, že Kyjev získá od Spojených států taktické balistické střely ATACMS s delším doletem, Rusko bude nuceno provést hlubší vojenské akce proti ukrajinským silám a rozšířit tzv. nárazníkovou zónu.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy