reklama

"Škrtil jsem ji asi půl hodiny. Když jsem se přesvědčil, že je mrtvá, posadil jsem se na ni a začal ji bít veškerou silou. Udeřil jsem ji do tváře. Zasáhl jsem ji nejméně dvacetkrát. Plakal jsem, když jsem ji mlátil a byl jsem si dobře vědom toho, že jsem ji zabil. Kousl jsem ji do krku na pravé straně a cítil krev v ústech. Viděl jsem krev téct z matčiny tváře poté, co jsem ji bil," šokoval policisty svým prohlášením Sosin (19).

Sosin matku zavraždil na konci loňského roku v luxusním pětihvězdičkovém hotelu v ruské Kazani. Ani se nesnažil utéct. Vraha se zakrváceným tělem matky našel v jednom z pokojů manažer hotelu, který okamžitě zalarmoval policii. Jak se nyní ukázalo, právě tomuto muži Sosin poskytl první výpověď toho, co se na místě stalo, informuje Daily Mail.

Mladík tvrdil, že matka se ho snažila přesvědčit k intimnostem a dala mu i nějaké prášky. Mladík se zoufale bránil a pak se rozhodl dostat z ní ďábla, který posedl její tělo. A právě toto tvrzení ho podle všeho může dostat z vězení.

Mladíkovi totiž podle prvotních informací byla diagnostikována paranoidní schizofrenie. Pokud soud bude akceptovat tuto diagnózu, je možné, že se místo do vězení podívá Sosin na psychiatrii. Zatím to však vypadá, že dobře věděl, co svým jednáním způsobí.

"Varoval jsem ji, že je nebezpečné, aby s ním zůstala sama na vlastní pěst," řekl krátce po vraždě Anastasie její bývalý manžel - ruský miliardář Igor Sosin. Exmanželka mu prý několikrát volala, že jejich syn není "zcela při smyslech" a je "posedlý představou, že ho někdo pronásleduje".

Syn prý dokonce doma uspořádal večírek, na kterém hosté užívali rajský plyn a halucinogenní drogy. Aby matka syna vymanila z negativního vlivu jeho kamarádů, přestěhovala se s ním do Kazaně.

Egor je synem ruského magnáta Igora Sosina, který je spoluzakladatelem stavebního koncernu Starik Khottabych. Magnát se netají svým bohatstvím, loni koupil své nové manželce módní kolekci od Sharon Stone za několik milionů eur. V roce 2013 údajně koupil i rukopis Trumana Capoteho Snídaně u Tiffanyho, za který zaplatil více než 250 tisíc eur (6,75 milionu korun).