Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Ruští turisté šokovali hotelový personál v Turecku. Do kufru nacpali vše, co nebylo připevněné

Turecko
Turecko
Foto: Pixabay

Ankara – Turecký tisk informoval o velmi podnikavém párku ruských turistů. Tamní úřady cizince chytily poté, co si po pobytu v hotelu v Antalyi zabalil do zavazadel vše, co se dalo odnést z hotelového pokoje i zahrady.

Rustam a Marija ze sibiřského města Surgut upoutaly pozornost hotelového personálu díky jejich zavazadlům. Zaměstnanci hotelu se rozhodli Rusy požádat, aby kufry otevřeli.

Překvapený personál našel 14 roliček toaletního papíru, pět litrů likéru přelitého do plastových lahví, dva župany, několik ručníků, trepek i sedm kilogramů pomerančů a dokonce i květiny, které turisté i s kořeny vytrhli z hotelové zahrady.

Personál lup ohodnotil na 231 dolarů (5300 Kč), což Rusové zaplatili a pak mohli i se "zbožím" z hotelu odejít. V Rusku se případ probíral na sociálních sítích a mnozí se zlobili, že tito Rusové poškodili pověst všech turistů z Ruska v Turecku.

Témata:  Turecko Rusko turisté

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy