Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Bílá rasa zanikne. Ženy nás potřebují k oplození, tvrdí významný muslim.

Muslim
Muslim
Foto: Pixabay

Mohamed Elmouelhy, vedoucí australské Halal Certification Autority, na svém Facebookovém profilu zveřejnil kontroverzní prohlášení ohledně výsledků studie vědců z Hebrejské univerzity, která zjistila klesající míru plodnosti u mužů v Severní Americe, Evropě, Austrálii a na Novém Zélandu.

„Podle Hebrejské univerzity počet spermií australských mužů za posledních 40 let klesl o 52 procent, takže vaši muži jsou uhynulé plemeno, australské ženy potřebují, abychom je oplodnili a nechali je obklopené muslimskými dětmi, zatímco chlastači piva, kuřáci cigaret a vstřikovači drog mohou jen snít o tom, čeho jsou muslimové schopni, "napsal Elmouelhy ve svém komentáři na Facebooku, který byl po jeho ohlášení listem The Daily Mail vymazán.

„Pokud bude země ponechána na fanaticích (bigot – termín pro člověka přehnaně lpícího na svých názorech), bílá rasa za dalších 40 let zanikne. Muslimové mají povinnost učinit vaše ženy šťastné, protože vy upadáte, je lepší si jít vybrat pozemek pro sebe na místním hřbitově. Pokud si to nemůžete dovolit, spáchejte sebevraždu, je to levnější alternativa pro fanatiky," stálo v komentáři.

V emailu pro zpravodajský web news.com.au Elmouelhy řekl, že jeho úmyslem bylo „vyprovokovat fanatiky,“ kteří navštěvují jeho stránku a kteří zde píší vůči němu nepřátelské příspěvky. Elmouelhy se v emailu rozčiloval, že zatímco jemu Facebook příspěvek vymazal, jiné „jedovaté zprávy bez jakéhokoli humoru, adresované mi o islámu zůstávají publikovány.“

Vize muslimské Austrálie

Elmouelhy připojil k emailu delší verzi původního příspěvku. Píše v něm, že pro všechny ženy bude povinné nosit hidžáb nebo burku, „pokud jí dávají přednost." Bikini budou vystavovány v muzeích a "ne už na vnadných tělech.“

Jako předseda organizace udělující halal (islámský výraz pro čistou, náboženských pravidel přípustnou věc. Většinou se používá ve spojení s jídlem a je prakticky variantou židovského výrazu „košer“) povolení není divu, že v jeho vizi budoucnosti musí být „vše v Austrálii certifikováno halal.“ Halal řezník bude na každém rohu a ti řezníci, kteří nejsou, se budou muset jimi stát nebo odejít tam „odkud jejich předci přišli.“

Migrace je pro očividně Elmouelhyho důležité téma. Současného australského ministra pro migraci Petera Duttona navrhuje vyhostit ostrov Manus (kde se nachází uprchlický tábor) a jmenovat jiného ministra, který zajistí, aby „všichni impotentní bílý mužští fanatici“ nepřicházeli „do naší země.“ Austrálii si představuje jako zemi plnou mešit, z kterých budou oznamovány každý den výzvy k modlitbě bude od hlasitých mluvčích, aby bylo jisté, že se je uslyší i „líný budižkničemu,“ aby si mohl „ začít brzy hledat práci.“

Náboženská policie má podle něj zajistit, že všechny obchody budou zavřeny v období modliteb. Jejím dalším úkolem zřejmě bude zajistit to, aby se dodržovalo Elmouelhy stanovené pravidlo udržování separace nečistých (haram – opak halalu) „fanatiků a prasat“ od zbytku společnosti. Podle Elmouelhyho tyto nečistí lidé budou žít v rezervacích.

Je Elmouelhy sám halal?

Elmouelhy žije v Austrálii od roku 1975 a stal se občanem v roce 1981, vzbudil pozornost už na začátku tohoto týdne, když se vysmíval bojovníkům proti halalu, že ve svém tažení selhali a že zájem o halal jídlo se zvyšuje. Australský konzervativní senátor Cory Bernardi o něm řekl, že je „perfektní případ, proč náš imigrační systém potřebuje reformu."

Australský Senát v roce 2015 provedl průzkum týkající se udělování certifikací halal došel k závěru, že chyběla dostatečná regulace, která by zabránila „šíření pochybného chování ze strany certifikačních orgánů s pochybnými odbornými znalostmi a záměrem." Neshledalo se, že by existovaly vazby mezi certifikací halalů a financováním teroristické činnosti.

Témata:  muslimové Austrálie

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 20:14

Kreml nemá strach ze zvratu kvůli raketám ATACMS v rukou Ukrajinců

To, že má Ukrajina přístup k těžkým zbraním dlouhého dosahu včetně raket ATACMS ze Spojených států, v zásadě nezmění výsledek probíhající války. Prohlásil to ve čtvrtek Kreml, uvedla agentura AFP.

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy