Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Muž z Polska unesl britskou modelku. Chtěl ji prodat na internetu

Italská policie
Italská policie
Foto: Pixabay

Milán - Na internetu kde koupíte kde co. Jistý Polák se zde dokonce chtěl pokusit prodat modelku, kterou unesl. Policie ale jeho plán překazila.

V Itálii omámili a unesli britskou modelku. Údajně měla být prodaná v internetové aukci. Italská policie zatkla a obvinila z únosu třicetiletého Poláka, který žije v Británii, napsal server BBC.

Dva muži nalákali v červenci dvacetiletou ženu pod záminkou focení do milánského bytu. Zde ji omámili, spoutali a v kufru auta odvezli do odlehlého domu na severozápadě Turína.

Dalších šest dní byla držena spoutaná v ložnici. Po jejím agentovi únosce požadoval výkupné 230.000 liber (6,7 milionu Kč) pod pohrůžkou, že ji jinak prodá v aukci.

Nakonec ji propustil a odvedl na britský konzulát v Miláně. Prý proto, že má dítě. Zde jej podle listu The Daily Telegraph zatkla policie.

Témata:  Itálie únos / rukojmí

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy