Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Hotel v Manchesteru obklíčili policisté kvůli dopravní nehodě

Britská policie, ilustrační fotografie
Britská policie, ilustrační fotografie
Foto: Reprofoto ČT

Manchester - Ozbrojené složky britské policie obklíčily kolem 21:30 hotel Ibis v severoanglickém Manchesteru. Na místě bylo podle webu deníku The Sun 15 policejních vozů a nejméně tři sanitky. Podle police před hotelem zahynul při dopravní nehodě chlapec.

Svědkové prý viděli zakrvácenou ženu. Jiní údajně slyšeli výkřiky a mysleli si, že někoho před hotelem přejelo auto. Manažer hotelu agentuře Reuters sdělil, že uvnitř budovy nehrozí nebezpečí.

Podle fotografa Reuters policejní forenzní tým prohledává vůz na zadním parkovišti hotelu. Ozbrojené složky se podle policie na místo dostavily proto, že se právě pohybovaly v bezprostřední blízkosti.

V květnu v Manchesteru atentátník na koncertě zpěvačky Ariany Grandeové zabil 22 lidí, na 120 utrpělo zranění. Místo dnešního incidentu se nachází v oblasti Salford Quays poblíž známého fotbalového stadionu Old Trafford.

Témata:  Velká Británie nehody aut policie Velká Británie

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 9:47

Rusko podle Německa vyrábí více zbraní a munice, než potřebuje pro invazi na Ukrajinu

Rusko podle německého ministra obrany Borise Pistoriuse vyrábí více zbraní a munice, než potřebuje pro invazi na Ukrajinu. Uvedl to v televizi ARD.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy