Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policie dopadla Konžana, který znásilňoval na pláži v Rimini

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixmac

Řím - Italská policie dopadla i posledního člena gangu uprchlíků, kteří se v jadranském letovisku Rimini dopustili dvou případů znásilnění. Podle místních médií jednali mladíci pod vlivem alkoholu a drog.

Italská policie uvedla, že nakonec zadržela uprchlíka z Konga. Šéf riminských vyšetřovatelů Maurizio Improta řekl, že muž byl dopaden dnes ráno ve vlaku, jímž chtěl odjed do sousedního města.

Už v sobotu policie zadržela zbylou trojici podezřelých. Ve všech případech šlo o nezletilce, včetně dvou marockých bratří, kteří žili v obci Vallefoglia nedaleko Rimini. Třetím podezřelým je Nigerijec, který byl zadržen v sobotu večer poblíž Rimini.

Televizní stanice Sky TG24 uvedla, že nyní zadržený muž z Konga přišel do Itálie jako zachráněný migrant v roce 2015. Podle APA a italských médií je mu 20 let.

Skupina v jadranském letovisku Rimini minulý týden hromadně znásilnila polskou turistku, zbila jejího přítele a poté znásilnila i transsexuální osobu z Peru. Mladíci údajně už 12. srpna na pláži zmlátili italskou dvojici. Muži ukradli peněženku, hodinky a mobil, zatímco ženě hrozili znásilněním. Italce se však podařilo přivolat pomoc a mladíci utekli.

Témata:  Itálie znásilnění uprchlíci

Aktuálně se děje

17. dubna 2024 9:59

V Bruselu dnes odstartuje summit EU, bude se jednat o Ukrajině i Íránu

Dnes večer v Bruselu začíná mimořádný summit EU, kde se šéfové států a vlád zaměří na situaci na Ukrajině, Blízkém východě, vztahy s Tureckem a konkurenceschopnost Evropské unie. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy