Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dvojice vojáků stihla svatbu uprostřed záchranných prací při hurikánu Irma

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Korzo

Orlando - Členové americké armády Lauren Durhamová (24) a její snoubenec Michael Davis (26) se v neděli rozhodli, že jim ani nasazení při záchranných pracech v oblasti zasažené hurikánem Irma nepřekazí termín svatby.

Dvojice se o mimořádném nasazení na Floridě dozvěděla jen pár desítek hodin před chystaným obřadem a své příbuzné spravila o tom, že je svatba odložena.

Kolegové z jednotky národní gardy amerického letectva je však během nedělní snídaně, kdy čekali na rozkaz, kam vyrazí, přesvědčili, aby obřad uspořádali mezi nimi.

Místo doma nachystaných bílých svatebních šatů si nevěsta nechala maskovací uniformu a vojenská bagančata stejně jako ženich, kdosi z kolegů sehnal skromnou kytici a jejich nejlepší kamarádka z řad gardistů jim prozradila, že je notářkou.

Obřad se místo na vysněné pláži odehrál v hangáru plném záchranné techniky. Stihl se za několik minut a místo dortu se podávaly vojenské polotovary servírované při mimořádných situacích. Pár hodin poté, co sklidili slavnostní tabuli, zamířili oba na záchranné práce.

Témata:  svatba U.S. ARMY zajímavosti hurikán Irma

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 14:18

Ukrajina získá systém Patriot od Řecka. Výměnou za americké záruky a kompenzaci

Řecko změnilo svůj postoj ohledně poskytnutí protivzdušné obrany Ukrajině. Nyní se rozhodlo, že systém Patriot Kyjevu poskytne, minimálně jeden.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy