Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Britská policie zasahuje v zábavním parku, muž drží rukojmí

Policie Velké Británie
Policie Velké Británie
Foto: Filip Toužimský, EuroZprávy.cz

Londýn - Britská policie provádí rozsáhlý zásah v zábavním parku v Nuneatonu v centrální části Anglie. Na twitteru policie varovala veřejnost, aby se k místu nepřibližovala. Podle nepotvrzených zpráv drží ozbrojenec v tamní kuželkárně několik rukojmí, uvedla BBC. Policie to nekomentovala a oznámila, že událost nijak nesouvisí s terorismem.

"Potvrzujeme, že incident nemá žádnou spojitost s teroristickou aktivitou," uvedla policie na twitteru. Žádné další podrobnosti neuvedla.

O ozbrojenci informují média s odvoláním na svědky. Portál Coventry Telegraph uvedl, že útočník má brokovnici se zkrácenou hlavní. Stejnou informaci sdělila stanici Sky News jedna svědkyně, která tvrdila, že jí to řekli zasahující policisté.

Na místě je přítomno několik sanitních vozů a v areálu přistál rovněž vrtulník letecké záchranné služby, který ale po nějaké době z místa opět odletěl.

Témata:  Velká Británie únos / rukojmí policie Velká Británie

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 8:45

Ukrajina má právo útočit na cíle v Rusku, prohlásil Stoltenberg

Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg prohlásil po zasedání Rady NATO-Ukrajina v Bruselu, že Ukrajina má v rámci sebeobrany právo útočit na legitimní vojenské cíle i mimo své území.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy