Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Odškodnění 5000 eur za ukousnutý kus ucha? To je směšné, zlobí se taxikář

Taxi
Taxi
Foto: Reprofoto YouTube

Milán - Italský taxikář z Milána odmítl nabídku kulturisty, že mu zaplatí odškodné ve výši 5000 eur (128.000 Kč) mimo jiné za to, že mu ukousl kus ucha. K incidentu došlo při sporu na parkovišti před místním nádražím.

Jak dnes informovala agentura ANSA, 48letý taxikář, který utrpěl také zlomeninu nosu a měl vymknuté rameno, považuje nabídku za směšnou.

Svalovec Antonio Bini (29) čelí u soudu obvinění z těžkého ublížení na zdraví, kterého se podle místního tisku dopustil z malicherných důvodů.

Obviněnému muži, kterého kolegové z místního hotelu označují za obvykle mírného jako beránka, přitěžuje, že u něho policie po rvačce našla dýku nebo prsten s hrotem záměrně určený ke způsobení citelného zranění při úderu pěstí.

Výše jeho trestu bude záviset na míře odškodnění poškozeného Piera Federica Bossiho, kterému lékaři téměř urvaný ušní lalůček po incidentu opět přišili.

Témata:  Itálie taxi EuroZprávy.cz

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 11:46

Ruské regiony ruší kvůli Ukrajině vojenské přehlídky k oslavě Dne vítězství

Nejméně pět ruských regionů se rozhodlo zrušit vojenské přehlídky k oslavě Dne vítězství, kterým si Rusko připomíná sovětské vítězství nad nacistickým Německem dne 9. května. Tato opatření jsou reakcí na hrozbu útoků z Ukrajiny, s níž Rusko vede více než dva roky válečný konflikt, informoval server The Moscow Times.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy