Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Štvou vás nákupy s manželkou? Obchodní dům má řešení, otevřel pánské jesle

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixmac

Londýn - Luxusní obchodní dům Harvey Nichols v Londýně proměnil svůj rozsáhlý suterén v "pánské jesle". Manželky sem mohou odložit své muže, pro které je nakupování většinou nuda.

Muži najdou rozptýlení v baru, u holiče nebo při hraní počítačových her, napsal britský deník The Daily Telegraph.

"Nakupování oblečení s manželem bylo vždy o nervy, takže kromě pětiminutového vpádu do Gapu jsme společně do nějakého obchodu nevkročili patnáct let," uvedla Anna Maxtedová, která do obchodního domu dorazila se svým manželem Philem Robinsonem.

Pánové už nemusejí po příchodu do obchodního domu prchat před ženami rozprašujícími parfémy, ale místo toho zamíří bočním vchodem rovnou do suterénu.  Muži zde ale mohou také nakupovat.

Průzkumy ukázaly, že pánové si na rozdíl od žen neradi prohlížejí zboží v obchodech - chtějí popadnout věc, pro kterou přišli, a rychle odejít. V Harvey Nichols proto nejsou obvyklá jednotlivá oddělení podle značek, ale například všechna bílá trička nebo všechny kožené bundy pohromadě.

Témata:  obchody muži zajímavosti

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy