Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policie v USA vytvořila falešnou stránku pro pedofily. Zatkli 32 lidí, z toho dva kněze

Násilí na dětech, ilustrační fotgorafie
Násilí na dětech, ilustrační fotgorafie
Foto: Pixmac

Nashville - Policie v americkém Tennessee vytvořila falešnou internetovou stránku s inzeráty na sex s nezletilými dívkami jako past na pedofily. Podle portálu Daily Mail bylo zatčeno 32 mužů a žen, včetně dvou pastorů.

Stránku za dobu jejího fungování shlédlo 3000 lidí a více než dvě desítky lidí zaslalo dotaz na sex s nezletilou. Policie tyto lidi našla, zatkla a obvinila z různých zločinů.

Mezi zatčenými byli i dva pastoři, Jason Kennedy (46) a Zubin Parakh (32). Parakh byl obviněn z obchodování s lidmi. Kennedy byl obviněn z vyhledávání prostituce a obchodování s lidmi za poplatek.

Kennedy, ženatý otec tří dětí a dětský pastor, reagoval na inzerát nabízející sex s dvěma nezletilými dívkami, se kterými si pomocí SMS domluvil schůzku. Když přišel do motelového pokoje a svlékl si kalhoty, policie ho zatkla. Podle policie "chtěl mít sex s oběma mladistvými a všemi ženami přítomnými v místnosti".

Obvyklý trest za tento zločin je 8 až 30 let vězení a pokuta 25 tisíc dolarů. Úřady však chtějí Kennedyho zločin překvalifikovat jako těžký zločin, protože se zločin odehrál do 1000 stop (asi 305 metrů) od kostela. Za to mu hrozí 15 až 60 let vězení a pokuta 50 tisíc dolarů.

Církve obou pastorů informovaly, že oba byli vyloučeni z jejich řad. Podle nich byli oba dva prověřeni před přijetím a byli zcela v pořádku, bez jakýchkoliv deliktů.

Tato akce, která trvala tři dny, byla již pátá svého druhu v Tennessee, kterou místní policie uspořádala v rámci boje proti obchodování s lidmi.

Témata:  pedofilové USA církev děti

Aktuálně se děje

5. května 2024 19:43

V Kostelní Lhotě vjelo auto do lidí na chodníku. Několik zraněných

V Kostelní Lhotě na Nymbursku došlo v neděli odpoledne k vážné nehodě. Řidič vjel se svým osobním autem na chodník, kde srazil čtyři osoby. Informace o charakteru zranění zatím nejsou známé, na místo však letěly dva záchranářské vrtulníky. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy