Berlín - Již téměř šest týdnů nabízí řezník Peter Klasse ze západu Německa nové nápoje z masa. Názory na jeho nabídku jsou protikladné. Jedni na jeho kuřecí nebo hovězí v lahvi říkají ne, v žádném případě, ale na druhé straně jsou zájemci, kterým tento nápad připadá skvělý, píše agentura DPA.
Na zájem o své zboží si Klasse nestěžuje. Denně stočí zhruba 1500 lahví a zboží jde na odbyt. Světlé, červené nebo tmavě hnědé nápoje je možné koupit v jeho obchodě, na internetu nebo prostřednictvím sítě distributorů. Od února chce zvýšit produkci na 3000 lahví denně. V nabídce jsou tři druhy nápojů - Butcher's Beef (řezníkovo hovězí), Beef Bombay (hovězí Bombaj) a Poulet Royal (královské kuře).
Jídlo k pití, které má trvanlivost jeden rok, je podle něj určeno pro lidi na cestách, jako jsou řemeslníci, řidiči nákladních aut nebo sportovci. Vhodné je i pro starší lidi, kteří již nemohou dobře kousat. Klasse je přesvědčený, že se svým výrobkem objevil díru na trhu.
Související
19. listopadu 2024 15:42
19. listopadu 2024 9:30
15. listopadu 2024 16:36
7. listopadu 2024 20:11
22. října 2024 17:22