Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Kuřecí nebo hovězí v lahvi? Řezník vyrábí nápoje z masa

Alkohol, ilustrační foto
Alkohol, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Berlín - Již téměř šest týdnů nabízí řezník Peter Klasse ze západu Německa nové nápoje z masa. Názory na jeho nabídku jsou protikladné. Jedni na jeho kuřecí nebo hovězí v lahvi říkají ne, v žádném případě, ale na druhé straně jsou zájemci, kterým tento nápad připadá skvělý, píše agentura DPA.

Na zájem o své zboží si Klasse nestěžuje. Denně stočí zhruba 1500 lahví a zboží jde na odbyt. Světlé, červené nebo tmavě hnědé nápoje je možné koupit v jeho obchodě, na internetu nebo prostřednictvím sítě distributorů. Od února chce zvýšit produkci na 3000 lahví denně. V nabídce jsou tři druhy nápojů - Butcher's Beef (řezníkovo hovězí), Beef Bombay (hovězí Bombaj) a Poulet Royal (královské kuře).

Jídlo k pití, které má trvanlivost jeden rok, je podle něj určeno pro lidi na cestách, jako jsou řemeslníci, řidiči nákladních aut nebo sportovci. Vhodné je i pro starší lidi, kteří již nemohou dobře kousat. Klasse je přesvědčený, že se svým výrobkem objevil díru na trhu.

Témata:  Německo potraviny alkohol

Související

Aktuálně se děje

18. května 2025 8:22

Kudla do zad, stěžuje si Agáta Hanychová. Provinila se Ornella Koktová?

Agáta Hanychová tvrdí, že dostala kudlu do zad, ale nechce říct, kdo ji měl zradit. Jen jedno je jisté. Spolehnout se prý může jen na členy rodiny. Fanoušci se proto domnívají, že kamarádku zklamala Ornella Koktová. Co se mělo stát? 

Zdroj: Dan Šrámek

Další zprávy