Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Kuřecí nebo hovězí v lahvi? Řezník vyrábí nápoje z masa

Alkohol, ilustrační foto
Alkohol, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Berlín - Již téměř šest týdnů nabízí řezník Peter Klasse ze západu Německa nové nápoje z masa. Názory na jeho nabídku jsou protikladné. Jedni na jeho kuřecí nebo hovězí v lahvi říkají ne, v žádném případě, ale na druhé straně jsou zájemci, kterým tento nápad připadá skvělý, píše agentura DPA.

Na zájem o své zboží si Klasse nestěžuje. Denně stočí zhruba 1500 lahví a zboží jde na odbyt. Světlé, červené nebo tmavě hnědé nápoje je možné koupit v jeho obchodě, na internetu nebo prostřednictvím sítě distributorů. Od února chce zvýšit produkci na 3000 lahví denně. V nabídce jsou tři druhy nápojů - Butcher's Beef (řezníkovo hovězí), Beef Bombay (hovězí Bombaj) a Poulet Royal (královské kuře).

Jídlo k pití, které má trvanlivost jeden rok, je podle něj určeno pro lidi na cestách, jako jsou řemeslníci, řidiči nákladních aut nebo sportovci. Vhodné je i pro starší lidi, kteří již nemohou dobře kousat. Klasse je přesvědčený, že se svým výrobkem objevil díru na trhu.

Témata:  Německo potraviny alkohol

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 14:22

Senátor: Ukrajina by mohla dostat dalekonosné střely ATACMS za pár dní

Podle předsedy senátního výboru pro zpravodajské služby Marka Warmera budou v právě schváleném balíčku 61 miliardové pomoci pro Ukrajinu také taktické rakety ATACMS s doletem až 300 km. Tuto informaci potvrdil v rozhovoru pro televizi CBS.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy