Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Trump si myslí, že je v Británii velmi populární. Často tweetuje z postele

Donald Tump
Donald Tump
Foto: Pixabay

Londýn/Washington - Americký prezident Donald Trump v rozhovoru pro britskou televizi ITV přiznal, že občas píše na twitter z postele. Sociální média jsou prý pro něj způsobem obrany v éře falešných zpráv.

"Snad někdy také v posteli, někdy možná u snídaně nebo u oběda nebo cokoli, ale obecně vzato brzy ráno nebo večer... Přes den jsem velmi zaneprázděný," řekl Trump ke svému používání twitteru.

V rozhovoru došlo také na obraz amerického prezidenta v Británii, kde vyvolal nevoli například sdílením obsahu protimuslimských médií.

Trump uvedl, že si myslí, že je v Británii "velmi populární". Dále deklaroval, že by po brexitu prosazoval obchodní smlouvu s USA.

Na otázku ohledně kritiky zaznívající od některých žen ohledně jeho chování odpověděl, že ženy podporuje a mnohé z nich to chápou. Nepovažuje se však za feministu, to už by prý bylo příliš.

Témata:  Donald Trump X (dříve Twitter) Velká Británie

Aktuálně se děje

21. dubna 2024 18:45

Policie brzy uzavře případ Vrbětice. Rakušan řekl, že vyšetřování finišuje

Policie by v květnu mohla uzavřít vyšetřování explozí v muničních skladech ve Vrběticích. Ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) v nedělním vydání pořadu Otázky Václava Moravce potvrdil, že policejní vyšetřování finišuje. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy