Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Obamovi chtějí mít na Netflixu vlastní pořad

Barack Obama mluví v OSN
Barack Obama mluví v OSN
Foto: unmultimedia.org

Washington - Bývalý americký prezident Barack Obama podle deníku The New York Times (NYT) vyjednává se společností Netflix o tom, že by pro ni spolu se svou ženou Michelle připravoval vlastní televizní pořad.

Pokud budou jednání úspěšná, mohla by se poselství Obamových dostávat k téměř 118 milionům předplatitelů největší streamovací služby na světě.

Exkluzivní příspěvky bývalého šéfa Bílého domu a někdejší první dámy by podle NYT neměly být odpovědí na kroky současného prezidenta Donalda Trumpa, ani reakcí na kritiku Obamy, která zaznívá z konzervativních kruhů, ale spíše sérií pořadů s inspirativními příběhy. Týkat by se mohly témat, která ležela Obamovi na srdci už v době, kdy byl prezidentem: zdravotnictví, migrace, klimatických změn či volebního práva.

Podrobnosti připravované dohody Obamových s Netflixem zatím nejsou známy. Streamovací společnost i mluvčí exprezidenta zprávu NYT odmítli komentovat. Podle listu ale zájem o jednání s Obamovými vyjádřili také společnosti Apple a Amazon. Také ony prý usilují o to, aby pro ně Obamovi vytvářeli exkluzivní obsah.

Témata:  Barack Obama Netflix

Aktuálně se děje

1. května 2024 9:25

Polsko odmítlo chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do armády

Polsko nebude chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do ozbrojených sil, uvedl v úterý náměstek polského ministra zahraničí Andrzej Szejna. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy