Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

British Airways slaví královskou svatbu originálně

British Airways, ilustrační fotografie
British Airways, ilustrační fotografie
Foto: britishairways.com

Londýn - Britská letecká společnost British Airways našla originální způsob, jak oslavit dnešní svatbu prince Harryho a Meghan Markleové: let do Toronta zajistí posádka, ve které jsou dva muži jménem Harry, sedm Megan a jedna Meghan. Letadlo odstartuje z Londýna krátce po 13:00 místního času (14:00 SELČ), tedy zhruba hodinu poté, co na hradě Windsor začne svatební obřad.

Toronto nebylo vybráno náhodou - právě tam se Harry s Meghan loni poprvé objevili na veřejnosti ruku v ruce.

Na londýnském letišti Heathrow je navíc k dispozici občerstvení v podobě zákusků s příchutí citronu a bezového květu, jaké se budou servírovat i hostům dnešní svatby. A cestující British Airways, kteří se jmenují Harry, Meghan nebo Megan, mohou dnes zdarma využít salonku pro první třídu.

British Airways kromě toho celý květen na svých dálkových spojích nabízejí cestujícím rozptýlení v podobě sledování některého z dílů seriálu Kravaťáci, ve kterém jednu z hlavních rolí hraje právě Meghan Markleová.

Témata:  British Airways Královská svatba

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:02

Rusko zabilo Alexeje Navalného. Putin je nelegitimní prezident, oznámila Rada Evropy

Parlamentní shromáždění Rady Evropy (PACE) jednomyslně přijalo rezoluci, v níž viní ruský stát ze smrti opozičního politika Alexeje Navalného ve vězení a znovu vyjadřuje své přesvědčení, že Vladimir Putin je nelegitimním prezidentem.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy