Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V Německu dopadli mladíka podezřelého z vraždy dívky (†15)

Policie Německo
Policie Německo
Foto: INT

Berlín - Německá policie zadržela mladíka podezřelého z ubodání 15leté dívky. Rodilý Bulhar žijící ve Viersenu se sám přihlásil v doprovodu své advokátky. Úřady jsou si nyní téměř jisté, že jde o skutečného pachatele.

15letá dívka rumunského původu byla pobodána za bílého dne. Dívka svým zraněním podlehla v nemocnici. Podezřelý a oběť se údajně znali. Policie mezitím propustila 25letého muže, kterého podezírala původně.

O víkendu byl zatčen 21letý irácký uprchlík podezřelý ze znásilnění a vraždy 14leté Susanny ve Wiesbadenu.

Mediálně známý je také případ z prosince 2017, kdy 15letou dívku ve městě Kandel ubodal v drogerii údajně stejně starý Afghánec. Mezi mladé oběti násilných činů patří také dvě mrtvé z března. V Berlíně zabil 14letou dívku její spolužák, 17leté děvče v severoněmeckém Flensburgu ubodal 18letý uprchlík z Afghánistánu.

Témata:  Německo vražda

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 18:40

Loňská střelba na FF UK významněji zasáhla kolem 9000 lidí

Loňská tragická střelba na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy (FF UK) a s ní související události psychicky významněji zasáhly kolem 9000 lidí v Česku. Krizovou intervenci jim poskytovaly stovky odborníků. Ve zprávě o poskytnuté psychosociální pomoci to ve čtvrtek uvedla česká policie.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy