Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Otřesný zločin: Žadatel o azyl se vloupal do domova důchodců a zneužil devadesátiletou ženu

Německá vlajka
Německá vlajka
Foto: Pixabay

Berlín – Německá policie zatkla 21letého gambijského žadatele o azyl poté, co se údajně vloupal do pečovatelského domu, sexuálně zneužil 90letou ženu a pak ji okradl. Informoval o tom v oficiální zprávě stuttgartský státní zástupce.

Gambijský migrant je obviněn, že 26. května vstoupil do pečovatelského domu ve městě Wendlingen v Bádensku-Württembersku. Mladík vstoupil do pokoje starší ženy, která spala a obtěžoval ji „nemravným způsobem", uvedl státní zástupce.

Devadesátiletá žena se během sexuálního zneužívání probudila, tak se jí migrant alespoň pokusil stáhnout z prstu snubní prsten. To se mu ale nepovedlo, protože se žena začala bránit.

Migrant ženu pustil a pokusil se ukradnout plochý televizor. To už si ho ale všimli zaměstnanci ošetřovatelského domu, kteří ho pronásledovali, když se snažil utéct. Zaměstnanci sice pachatele nechytili, ale zvládli pořídit několik jeho fotek, které byly později předány vyšetřovatelům.

Policii se později podařilo migranta identifikovat a vypátrat v ubytovně v Oberboihingenu. Muž byl zatčen za sexuální zneužití a loupež.

Podobný případ se stal také v březnu loňského roku. Somálský migrant byl zatčen poté, co byl obviněn z vniknutí do pečovatelského domu ve městě Neuenhaus, kde údajně znásilnil dva staré muže a zavraždil 87letou ženu.

Témata:  Německo krimi migrace

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 15:09

Policie vyšetřuje napadení v pražském servisu, jeden člověk je po smrti

Pražská policie vyšetřuje napadení v autoservisu v Řepích, ke kterému byli přivoláni i lidé z oddělení vražd. Hrůzný čin si totiž vyžádal úmrtí jedné osoby. Strážci zákona na místě zadrželi jednoho muže. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy