Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Muže napadl pes. Ubránil se děsivým způsobem!

Psi
Psi
Foto: Pixabay

Muže, který se tento týden přišel vykoupat do přehrady na severu Bavorska, napadl pes. Zvíře se mu přitom zakouslo do ruky tak silně, že napadený nakonec musel zvíře v sebeobraně utopit. O neobvyklém případu dnes informovala agentura DPA.

Podle policie se 49letý muž přišel v pondělí večer vykoupat do přehrady Förmitzsee, která leží asi 20 kilometrů západně o Aše.

Ze zatím neznámých příčin jej ovšem napadl pes, který byl na procházce se svým majitelem. Podle agentury DPA se jednalo o německého ovčáka či křížence tohoto plemene.

Zvíře, které bylo na vodítku, se muži zakouslo do paže tak silně, že se jej nedařilo odtrhnout, ačkoli se o to pokoušel napadený, majitel psa i několik svědků. Napadený muž tak neviděl jinou možnost, než vběhnout do vody, kdo držel ruku i se psem pod vodou tak dlouho, dokud se zvíře neutopilo.

Pokousaného muže převezli s těžkými zraněními do nemocnice, v ohrožení života ale není. Třiaosmdesátiletého majitele psa policisté obvinili z ublížení na zdraví z nedbalosti.

Témata:  napadení zvířaty psi Německo

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy

Donald Tusk

Tusk apeluje: Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu války na Ukrajině

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.