Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Dívce uvízla hlava v kostýmu dinosaura Barneyho. Pomohli až hasiči

Dinosauři, ilustrační foto Autor: Jacques Tilly
Dinosauři, ilustrační foto Autor: Jacques Tilly
Foto: Wikimedia Commons

Montgomery - Mladá dáma z Alabamy se stala hvězdou na sociálních sítích. Chtěla vylekat své kamarády, na hlavu si nasadila obří zvířecí fialovou hlavu. Vtip ale nevyšel podle jejich plánů...

Darby Risner (15) z Alabamy uspořádala doma večírek pro své přátele. Dostala nápad, že je zkusí na přivítanou vyděsit. Vyskočila na ně s obrovskou maskou dinosaura na hlavě. Problém nastal, když si pak hlavu nemohla sundat. Fialová maska se úplně zasekla.

"Ani je to nevyděsilo," řekla reportérům dívka. "Vycpaná hlava mi sklouzla o něco níž, až k ramenům. Nemohla jsem pohnout rukama, dost mě to znervóznilo," dodala.

"Nejhorší na tom bylo, že se mi chtěla hrozně blinkat. Ale uvědomila jsem si, že by to zůstalo v masce, tak jsem musela vydržet," řekla Darby.

Rodiče ji pak odvezli k hasičům, kterým trvalo celou hodinu hlavu sundat, museli ji nastřihnout. "Ona je tak malinká, že když jsem zatáhl za hlavu, zvedlo jí to ze země," dodal pobaveně hasič Vince Bruno. "Možná jsem se poučila, možná ne. Není to moje první zaseknutí," uzavřela Darby.

Témata:  kuriozity USA dinosauři

Aktuálně se děje

17. dubna 2024 13:25

Zelenskyj přiznal další problémy. Armádě chybí rakety i vybavení

Ukrajině chybí dostatečná vzdušná obrana k tomu, aby dokázala zastavit ruský útok na město Černihiv na severu země, který si vyžádal již deset obětí na životech. Uvedl to ve středu ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy