Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Italská policie našla v Tibeře mrtvého amerického studenta, zřejmě byl zavražděn

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Wikipedia **www.wikipedia.org**

Řím - Italská policie dnes objevila tělo amerického studenta, který zmizel v pátek po příletu na výměnný studentský program.

Tělo devatenáctiletého mladíka bylo nalezeno v řece Tibeře. Policie jeho smrt vyšetřuje jako vraždu, uvedla agentura ANSA. Američan před smrtí přišel o peněženku a mobil.

Beau Solomon z univerzity ve státě Wisconsin se vydal do Říma na pětitýdenní výměnný pobyt po absolvování prvního ročníku ekonomické fakulty v USA. Jeho spolubydlící nahlásil v pátek ráno, že se Solomon nevrátil na pokoj. Viděl jej naposledy okolo jedné hodiny po půlnoci v baru ve čtvrti pověstné bujarým nočním životem. Policie po něm od té doby pátrala a našla jej až dnes.

Podle vyšetřovatelů jej patrně kdosi vhodil do řeky a mladík při pádu utrpěl smrtelné zranění na hlavě. Policie se opírá o výpovědi dvou svědků.

Témata:  Itálie úmrtí

Aktuálně se děje

18. května 2024 11:31

Počasí: Meteorologové varují před bouřkami, hrozí v sobotu i v neděli

V Česku hrozí během probíhajícího víkendu výskyt bouřek. Meteorologové upozornili, že ačkoliv se to stává málokdy, tak předpověď na neděli je jasnější, než na sobotu. Bouřky každopádně hrozí dnes i zítra.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy