Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: UFO nadšenci tvrdí, že umí přivolat mimozemšťany a mají na to důkaz

Umíme přivolat UFO, tvrdí nadšenci
Umíme přivolat UFO, tvrdí nadšenci
Foto: YouTube

Melbourne – Skupina Australanů z Melbourne tvrdí, že je možné „přivolat“ mimozemšťany. Své tvrzení dokládá videem, na kterém se jí podařilo zachytit podivný objekt na obloze, který se objevil těsně poté, co se parta pokusila „navázat kontakt“.

Podivná nahrávka vznikla v sobotu v australském Melbourne, pořídila ji skupina s názvem Eceti Austrálie, která tvrdí, že umí navázat kontakt s mimozemšťany. Na snímku, který se objevil na YouTube a stránkách skupiny, se poté, co se pokusí skupina navázat kontakt, objeví podivné kulovité těleso. To se pak nějakou dobu vznáší se nad nimi a nakonec zase odletí.

Scott C. Waring, redaktor serveru ufosightingsdaily.com, byl údajně záběry ohromen. Podle jeho názoru dokazují, že mimozemšťané navštívili Zemi. „To je opravdu úžasné video silné zářící koule, která se tento týden vznášela nad lidmi v Melbourne," cituje jeho slova server Express.

„UFO se dostalo až nad ně během noci, kdy bylo zatažené nebe. A než odletělo, pohybovalo se nad nimi. Zmínili se o hvězdném jazyku, který je jakousi formou pozitivního myšlení a pocitů lásky, které způsobí, že UFO přijde," vysvětluje princip „komunikace s mimozemšťany".

„Jak jsem již řekl dříve, UFO je často vybaveno emocionálními senzory, které jsou vhodné k ochraně, ale stejně tak dokážou najít ty, kteří jsou vnímaví k jejich vzezření," dodal „expert" na UFO.

Skupina Eceti Austrálie na svých internetových stránkách uvádí, že jejím cílem je „pomoci zvýšit povědomí veřejnosti o ET realitě". „Chceme pomoci a asistovat lidem se spojením k pozitivním bytostem z jiného světa," uvedl mluvčí. „Také chceme vytvořit a provozovat centrum, ve kterém se budeme učit a získávat moudrost. Chceme pomoci a asistovat při spojení s mnoha dalšími pozitivními civilizacemi ve vesmíru," dodal.

Témata:  UFO Austrálie

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 21:49

Rusko se snaží dobýt město Časiv Jar s až 25 000 vojáky

Ruské síly se snaží dobýt město Časiv Jar na východě Ukrajiny s 20.000 až 25.000 vojáky. Oznámila to v pondělí ukrajinská armáda, podle které je situace v oblasti složitá. Informuje o tom agentura Reuters.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy