Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Pokémoni jako strážci zákona? Policie přišla se zajímavým řešením

Policie USA
Policie USA
Foto: Pixabay

Manchester – Pokémon GO hrají všichni, i kriminálníci, které hledá policie. Toho chytře využili policisté z amerického Manchesteru, kteří lákali zhruba 500 hledaných osob k sobě na stanici, aby si přišli chytnout vzácného Pokémona.

Policejní oddělení oznámilo na své stránce na Facebooku, že na svém pozemku mají vzácného Pokémona Charizarda. Dodali ale, že se to týká pouze 500 šťastlivců, kteří jsou uvedeni na seznamu, píše server Guardian. A bylo to přesně tak, jejich seznam obsahoval více než 500 hledaných osob, ať už za menší nebo větší zločiny.

Seržant Eric Kinght řekl, že zatím nikdo nepřišel, možná za to může i to, že jejich příspěvek na Facebooku se stal okamžitě virální a v době psaní článků už měl více než 26 tisíc lajků a 13 tisíc sdílení.

Zdroj: YouTube

A i když to bylo bráno jako vtípek, lidé v případě nalezení vzácného Pokémona šílí. Dokládá to i video z Central Parku, kde byl objeven super vzácný Vaporeon. Lidé se proměnili v šílený dav, opouštěli nastartovaná auta a utíkali k místu, aby jej měli co nejdříve, jak se můžete podívat výše.

Témata:  policie USA Pokemon

Aktuálně se děje

7. května 2024 17:23

Policie vyšetřuje podezřelé úmrtí ženy v centru Plzně

Policie vyšetřuje v Plzni od úterního odpoledne úmrtí ženy, která nejspíš zemřela násilnou smrtí. Případ si převzali krajští kriminalisté. V západočeském městě dnes také museli strážci zákona evakuovat soudní budovy. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy