reklama

Hned po Štědrém dnu začínají povánoční slevy na e-shopu Kasa.cz. Oba svátky ale budou výdejní místa obchodu zavřená. "Možnost vrátit například nevhodný dárek mají naši zákazníci do 13. ledna," poznamenala Andrea Čižmářová z Kasa.cz.

Právě nevhodné dárky, které se prodávají se slevou, jsou oblíbeným artiklem nakupujících po svátcích. "Do nabídky zahrneme produkty napříč celým sortimentem, včetně vrácených nevhodných dárků," uvedl Karel Kučera, ředitel marketingu Alza.cz.

Tento e-shop nechá na druhý svátek vánoční otevřenou hlavní pražskou prodejnu pro výdej zboží či řešení reklamací. "Stojíme si za tím, že otevřením našeho centrálního showroomu v Praze - Holešovicích ve státní svátek 26. prosince neporušujeme zákon," uvedl Kučera.

Datart odstartuje výprodeje dnes a trvat budou do půlky ledna. Slevy dosáhnou až 70 procent. Sportisimo spustí výprodeje dnes prostřednictvím e-shopu, v prodejnách o dva dny později. "V obchodních domech Kika budou moci zákazníci nakoupit vybrané zboží se slevou až 70 procent," uvedla Miroslava Nezvalová z nábytkářského řetězce Kika. Výprodeje začínají i na e-shopu Mall.cz. "Slevy budou sahat až do 80 procent v rámci celého našeho portfolia produktů," uvedl mluvčí obchodu Jan Řezáč.

"Povánoční výprodeje nám slouží k uvolnění skladů, před novou sezónou, kdy budeme naskladňovat nové zboží," uvedla mluvčí prodejen Euronics Lenka Mastešová. Slevy dosáhnou až 80 procent.