reklama

Političku zvedl ze židlě sexuální skandál spojený s uprchlíky. Muže původem z Eritreji zatkla německá policie kvůli sexuálnímu napadení seniorky na hřbitově.

K ohavnému útoku došlo v neděli ráno v západoněmeckém městě Iddenbueren. Místní obyvatelé zalarmovali policii, když uslyšeli volání o pomoc z místního hřbitova.

Devětasedmdesátiletou stařenku, která žila v místním domově důchodců, tady napadl a sexuálně zneužil čtyřicetiletý migrant. Záchranáři ženě na místě poskytli první pomoc, poté musela být převezena do nemocnice, kde zůstala do úterka, píše německý Bild.

Politička vyjádřila pohoršení nad tímto činem a uvedla, že nesouhlasí s tím, aby Česko přijímalo uprchlíky z naprosto odlišných kultur. "Je to ohrožení naší bezpečnosti, je to bezprostřední ohrožení naší civilizace!" varovala na sociální síti.

"Přesně před tímto varovala většina bezpečnostních expertů. Do Evropy připlouvají převážně muži, kteří jsou v plné síle a mají i přirozené potřeby, které si ukojí po svém. Ale média nám radši ukazují záběry člunů, kde sedí smutné, ubohé děti, kterým přece nemůžeme upřít pomoc," dodala.

"Každým dnem se ukazuje, že většina uprchlíků z Blízkého východu nebo z Afriky se integrovat neumí, nechtějí a pokud není po jejich, tak neváhají znásilňovat, zabíjet," pokračovala Udženija.

V komentářích pod příspěvkem dodala, že problém je už ve fázi stokrát horší a nebezpečnější, než si většina z nás dokáže připustit, a že útoky budou přibývat. "Racionální je nyní totiž bránit naše hodnoty a naši civilizaci," dodala.