Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Auta přímo od státu jsou levné. Můžete koupit i Audi RS6

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Pořídit auto může být pořádně drahý špás. Pokud přibližovadlo se čtyřmi koly ale zkrátka potřebujete, zkuste si vybrat z těch, které nabízí přímo český stát.

O majetek státu se nestarají jen ministerstva, ale i úřad s hodně komplikovaným názvem - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVVM).

Na jeho webu se dá sehnat opravdu ledacos - byty, domy, ale i cirkulárky, kleště nebo domácí mazlíčci. Úřad samozřejmě nabízí i motorová vozidla - aktuálně jsou k dispozici nejen osobní auta, ale i čtyřkolka a dokonce i legendární motocykl pionýr.

Cenové rozpětí nabízených vozidel je velmi široké - od letité Škody Forman z roku 1994 za 3700 korun až po luxusní červené Audi RS6 s pětilitrovým motorem za více než milion.

ÚZSVVM samozřejmě nabízí i běžnější vozítka - třeba Škodu Fabia za 30 tisíc nebo Škodu Superb za něco málo přes sto tisíc korun.

Všechna aktuálně nabízená motorová vozidla si můžete prohlédnout ve fotogalerii, podrobné informace k jednotlivým vozům najdete pod tímto odkazem.

Témata:  Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových auto Audi

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy