Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Ztracená Míša: Výpověď bývalé manželky Otakara S.

Bývalá manželka Otakara S.
Bývalá manželka Otakara S.
Foto: FTV Prima

Praha - Sebevražda Otakara S. překvapila asi všechny, kteří se o případ ztracené Míši zajímají. Vzal si život kvůli špatnému svědomí, nebo nevydržel nátlak policie a médií? To je teď otázka, která zajímá snad každého. Televize Prima se pokusila kontaktovat jeho nejbližší a mluvila i s jeho exmanželkou.

38letý Otakar S. bydlel společně s Míšou a její matkou nějaký čas v tomto domě. Před dvěma měsíci se ale odstěhoval za prací do Plzně. Poté, co Míša zmizela, ho tu ale sousedé občas vídali. 

„Někdo mi říkal, že ho tu viděl minulou sobotu, nebo neděli. Minulý víkend,“ řekla televizi Prima sousedka. 

Tedy týden před svoji smrtí. Je možné, že se přišel rozloučit. Jestli sebevraždu plánoval nebo šlo o momentální zkrat, zatím není jasné. Policie detaily prozrazovat nechce. 

Kdo by mohl vědět víc, je matka 12leté Míši. Redakce za ní proto vyrazila hned včera večer. Na zvonek ale nereagovala a v bytě měla zhasnuto. Ani dnes doma matku Míši bohužel nezastihla.

Podařilo se nám ale najít bývalou manželku Otakara S., se kterou má dvě malé děti. O tom, že její expartner zemřel, se prý dozvěděla včera z médií. Policie ji zatím nic konkrétního neřekla.

„Že by chtěl spáchat sebevraždu, vůbec. To mě právě překvapilo včera, když jsem se to dozvěděla,“ řekla Iva Spáčilová, exmanželka Otakara S.

Čím si to vysvětluje? „Asi to nevydržel ten tlak ze všech stran, tohleto všechno,“ řekla Iva Spáčilová, exmanželka Otakara S.

Exmanžela viděla naposledy na Silvestra, kdy jí vracel děti. Za svým bývalým partnerem stojí a tomu, že by mohl mít něco společného se zmizením Míši, nevěří.

„Každý má svoje mouchy, ale že by někomu takhle ublížil, jak oni říkali, to ne,“ řekla Iva Spáčilová, exmanželka Otakara S.

A podobně odmítavě se staví i k tomu, že ho policie podezřívá z pohlavního zneužití 12leté dívky.

„Jsem se dozvěděla od policie, že něco takového bylo, ale nevěděla jsem o tom. Netušila jsem, že by něco takového udělal,“ řekla Iva Spáčilová, exmanželka Otakara S.

Myslí, že to udělal? „Ne,“ řekla Iva Spáčilová, exmanželka Otakara S.

Zato matka dívky, kterou měl Otakar S. obtěžovat, je o tom přesvědčená.

Kde je pravda se zřejmě už nikdy stoprocentně nedozvíme. Otakarova bývalá žena by ale za něj dala ruku do ohně. Komu ale až tak nevěří, je Míšina matka. Už v minulosti se jí prý nelíbilo, že se stýká s jejími dětmi.

„Aby moje děti byly ve společnosti nějaké paní takovéhle, která propaguje fašismus. Neuspěla jsem ani u soudu,“ řekla Iva Spáčilová, exmanželka Otakara S.

Soud tedy rozhodl, že se děti mohou s otcem stýkat v přítomnosti jeho nové přítelkyně. Moc často to ale nebylo. Své děti prý Otakar S. vídal maximálně dvakrát do měsíce.

Témata:  pohřešovaná Michaela Patricie Muzikářová krimi

Aktuálně se děje

7:30

Americký Senát schválil balíček pomoci pro Ukrajinu a Izrael ve výši 95 miliard dolarů

Americký Senát v úterý pozdě večer schválil balík pomoci pro Ukrajinu ve výši 61 miliard dolarů. Prezident Joe Biden přislíbil dnešní podpis balíčku, a že nové dodávky zbraní budou rychle doručeny do válečné zóny, protože Rusko dosahuje úspěchů na bojišti, uvedl server Euronews.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy