Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Marksová setřela Babiše: Na jeho fotku s hříbaty zareagovala vlastními zvířátky

Michaela Marksová /ČSSD/
Michaela Marksová /ČSSD/
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha - Ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová (ČSSD) na sebe upoutala pozornost na sociální síti Twitter příspěvkem s koťaty. Reaguje tak na ministra financí Andreje Babiše (ANO), který se včera v době právě probíhající vládní krize, nechal vyfotit u hříbat ve středočeských Milovicích.

"Jak jste se měli tenhle týden? Já jsem se skoro vůbec nedostal mezi lidi a musel se pohybovat jenom mezi politiky. Takže jsem už fakt potřeboval na čerstvý vzduch. V sobotu se mi to konečně povedlo na křtu prvního jarního hříběte v Milovicích. Se svojí rodinou žijí na přirozených pastvinách mezi Milovicemi a Benátkami nad Jizerou. Mají tam i zubry a pratury. Úplný unikát nejen v Evropě, ale i ve světě. O téhle rezervaci psali dokonce na New York Times a BBC. Malý Fergus byl plachý, ale ze všech návštěvníků mě pustil nejblíž. Byl to super zážitek a nabil mě do dalšího týdne. I vy se držte," napsal včera, uprostřed právě probíhající vládní krize, ministr financí Andrej Babiš na svůj Facebook.

Trumfnout se ho rozhodla ministryně práce a sociálních věcí za ČSSD, Michaela Marksová. Té vystačil pouhý editační program pro fotografie Photoshop. V příspěvku na svém Twitteru tak Marksová sedí u zdi porostlé břečťanem a všude kolem ní jsou koťata.

Čau lidi. Kolega Babiš se o víkendu nabíjel u hříbátek.Já u koťátek. A teď se radši vrátíme k příčinám vládní krize. pic.twitter.com/ZYD1MSf1lX

— Michaela Marksová (@MMarksova) 15. května 2017

"Čau lidi. Kolega Babiš se o víkendu nabíjel u hříbátek. Já u koťátek. A teď se radši vrátíme k příčinám vládní krize," napsala k příspěvku ironicky Marksová. Oslovení "čau lidi" používá na svých sociálních sítí právě ministr financí Babiš.

Témata:  Michaela Marksová-Tominová Andrej Babiš X (dříve Twitter)

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy