Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Staršího muže na Kladensku rozdrtil traktor, na Olomoucku zemřeli při nehodách dva lidé

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Olomouc - Dva lidé zemřeli a další dvě osoby se dnes ráno zranily při nehodách automobilů na Přerovsku a Prostějovsku. Okolnosti vyšetřuje policie. K neštěstí došlo včera na Kladensku.

U Lipníku nad Bečvou se krátce před 05:30 srazily dva osobní automobily. "Jedna osoba srážku nepřežila, další dvě se zranily. Hasiči zajistili vozidla proti vzniku požáru, asistovali zdravotnické záchranné službě s ošetřením osob a spolupracovali s policí při vyšetřování nehody," uvedla mluvčí hasičů Vladimíra Hacsiková.

Druhá dopravní nehoda byla hasičům nahlášena v 5:52 u Dětkovic na Prostějovsku. "Po příjezdu hasičů se požár nepotvrdil, nicméně osoba v havarovaném vozidle utrpěla zranění, kterým na místě podlehla," řekla Hacsiková.

Policejní mluvčí Petr Piňos dodal, že u Dětkovic zemřel mladý muž, který ze zatím z nezjištěných důvodů narazil se svým automobilem do stromu. Při srážce dvou osobních automobilů na silnici u Lipníku na Bečvou pak zahynul řidič středního věku.

V Jedomělicích na Kladensku zemřel v pátek kolem 15:30 starší chodec, srazil ho traktor. Kdo nehodu zavinil, zatím není jasné. "Zranění seniora byla neslučitelná se životem," uvedla středočeská policejní mluvčí Monika Schindlová. Řidič traktoru vyvázl bez zranění, nebyl pod vlivem alkoholu.

Témata:  dopravní nehody Olomoucký kraj Středočeský kraj

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 15:39

Rutte získává důležitou podporu na své cestě do křesla šéfa NATO

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan v pátek prohlásil, že od nového generálního tajemníka Severoatlantické aliance (NATO) očekává, že upřednostní řešení obav Turecka souvisejících s terorismem. Řekl to v Istanbulu během setkání s vedoucím kandidátem na post šéfa NATO, dosluhujícím nizozemským premiérem Markem Ruttem, který je na návštěvě v Turecku v rámci snah o získání podpory pro svou kandidaturu.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy