Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Na pouti v Zaječí se zranilo sedm lidí, nebezpečně se s nimi naklonila atrakce

Ilustračni fotografie
Ilustračni fotografie
Foto: Marie Cvrčková, EuroZprávy.cz

Břeclav - Při dnešní pouti v Zaječí na Břeclavsku se nahnula jedna z atrakcí. Zraněno bylo sedm lidí včetně dětí. Šlo o lehčí i vážnější zlomeniny, na místo letěl vrtulník.

"Nikdo nebyl v bezvědomí, žádné život ohrožující poranění se naštěstí nestalo," uvedla mluvčí záchranné služby Barbora Zuchová.

Pouťová atrakce se nahnula krátce před 18:00. "Záchranná služba převezla do nemocnice čtyři pacienty, z toho tři mladistvé a jednu čerstvě zletilou. Tři z nich do nemocnice v Břeclavi, jednoho z nich letecky do brněnské dětské nemocnice," uvedla mluvčí. Další tři poraněné lidi záchranné služba ošetřila na místě.

"U provozovatele jsme provedli orientační dechovou zkoušku, a to s negativním výsledkem," řekla mluvčí policie Štěpánka Komárová. Na místě jsou vyšetřovatelé, kteří prověřují okolnosti neštěstí.

Témata:  kolotoče úrazy Jihomoravský kraj

Aktuálně se děje

5. května 2024 12:52

Izrael představil plán na evakuaci lidí z Rafáhu. Názor Američanů se nezměnil

Izrael v tomto týdnu seznámil představitele americké vlády s plánem na evakuaci civilistů z Rafáhu na jihu Pásma Gazy, uvedla agentura AP s odvoláním na své zdroje. Tel Aviv zatím navzdory naléhání partnerů pokračuje v přípravách další ofenzivy. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy