Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tragická nehoda u Prahy: Autobus se srazil s autem, jeden člověk zemřel, šest bylo zraněno

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Praha - Při dnešní srážce linkového autobusu a osobního auta mezi Drahelčicemi a Úhonicemi u Prahy zemřel jeden člověk a šest lidí utrpělo zranění. Silnice byla zhruba šest hodin uzavřena, provoz se podařilo obnovit kolem 15:00.

Autobusem jelo 15 lidí. Dopravce na místo přistavil náhradní autobus, který cestující bez zranění odvezl. Obě vozidla skončila po nehodě mimo vozovku, odkud je zhruba po třech hodinách vyprostila odtahová služba.

Podle mluvčí hasičů Vladimíry Kerekové nešly autobusu po nehodě otevřít dveře, jednoho člověka museli hasiči z osobního auta vyprošťovat.

Mrtvým je člověk z osobního auta. "Jedna osoba utrpěla zranění neslučitelná se životem a na místě zemřela. Další dva lidé měli středně těžké zranění a po ošetření je záchranáři převezli do nemocnice v pražském Motole. Dva lidé se zranili lehce a po ošetření byli převezeni do nemocnice v Kladně," řekla mluvčí záchranné služby Petra Effenbergerová.

Záchranáři zkontrolovali i ostatní cestující, z nichž další dva ošetřili a s lehkým zraněním převezli do nemocnice.

Témata:  nehody autobusů dopravní nehody Středočeský kraj

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 10:28

V noci Rusové provedli útoky na energetickou infrastrukturu ve třech oblastech Ukrajiny

V noci na dnešek Rusové provedli útoky na energetickou infrastrukturu ve třech oblastech Ukrajiny, což způsobilo poškození zařízení a zranění alespoň jednoho pracovníka. Oznámil to podle ukrajinských médií ministr energetiky Herman Haluščenko. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy