Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Muž napadl manželku. Incident natočil syn, který vedle hrál hru

Násilí, ilustrační fotografie
Násilí, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Praha - Policisté prověřují video, které se v tomto týdnu objevilo na internetu. Na záznamu hraje 14letý chlapec hry, v jeho domě se strhne zuřivá hádka doprovázená útokem na matku chlapce. Podle vyšetřovatelů se může jednat o trestný čin.

Na internetu se objevilo hrozivé video, které zachycuje nezletilého chlapce, který hraje on-line počítačové hry. Na videu jsou slyšet komentáře hocha a jeho spoluhráčů. Během hry se ale za jeho zády odehraje zuřivá rodinná hádka.

Podle všeho je otec opilý a napadá ženu, která se jeho útokům brání a křičí na něj. Na záznamu jsou slyšet i rány.

Chlapec si situace příliš nevšímá, dál se věnuje hraní her a situaci pouze komentuje. Od počítače vstane až ve chvíli, kdy se v místnosti znenadání zhasne.

Když se vrátí, opět pokračuje v hraní her, jako by se nic nedělo. Situace doma mu je spíše k smíchu, čehož si všimli i jeho spoluhráči. "Otec mu mlátí matku a on dostává záchvaty smíchu," komentuje jeden z hráčů.

Důvěryhodnost videa nyní prověřují policisté. "Případ jsme se rozhodli předat na příslušné oddělení policie k prověření skutečností, zda nebyl spáchán trestný čin či přestupek," řekla tisková mluvčí Markéta Janovská.

Témata:  domácí násilí

Aktuálně se děje

16. května 2024 18:37

Ukrajinci dosáhli zlepšení situace v Charkovské oblasti, tvrdí prezident i armáda

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj uvedl, že obráncům se podařilo částečně stabilizovat situaci v pohraniční části Charkovské oblasti na východě Ukrajiny. Ukrajinská armáda dnes sdělila, že na některých místech zastavila ruský postup. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy