Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policie obvinila řidiče, který srazil v Mariánských Lázních chodce

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Mariánské Lázně - Řidič (55), který v pátek srazil dva chodce v Mariánských Lázních, byl obviněn z těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti a usmrcení z nedbalosti. V případě odsouzení mu hrozí až osm let za mřížemi.

"Trestní stíhání bude nadále vedeno na svobodě, jelikož byl obviněný muž dnes propuštěn státním zástupcem na svobodu," doplnila krajská policejní mluvčí Kateřina Böhmová.

Tragická nehoda se stala na Chebské ulici v lázeňském městě. Muž za volantem osobního vozu vjel do křižovatky na červenou a střetl se dvěma chodci, kteří právě přecházeli se svými dvěma psy přes přechod pro chodce. Sražený muž střet s vozidlem nepřežil.

Žena byla s vážnými poraněními letecky transportována do nemocnice v Plzni. Řidič osobního vozidla byl též se svými zraněními převezen rychlou záchrannou službou do nemocnice v Chebu.

Témata:  Mariánské Lázně dopravní nehody

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:36

Tusk apeluje: Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu války na Ukrajině

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy