Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Namol opilý cizinec v noci havaroval u Brna

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixabay

Kobylnice - Celkem 2,67 promile alkoholu nadýchal řidič auta, které havarovalo v noci na dnešek u obce Kobylnice na Brněnsku. Auto, ve kterém jeli tři cizinci skončilo ve strouze. Řidiči hrozí zákaz řízení, pokuta a případně i vězení, řekla ČTK policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.

Nehoda se stala v sobotu po 22:00 hodin. "Řidič i spolujezdci z místa nehody utekli," uvedla Drahokoupilová. Teprve poté, co je policie našla, mohli skončit v péči záchranářů, přitom řidič je stále hospitalizován. Důvodem nehody byla zřejmě nepřiměřená rychlost v zatáčce.

V autě seděli tři cizinci žijící v České republice. "Řidič bude patrně trestně stíhán pro ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedla Drahokoupilová.

Na místě zasahovali také hasiči, kteří vozidlo vytáhli pomocí jeřábu na vozovku. Škoda je v řádu desítek tisíc korun. Podle mluvčí záchranářů Michaely Bothové byli cizinci zranění jen lehce.

Témata:  dopravní nehody krimi doprava alkohol

Aktuálně se děje

17. dubna 2024 11:24

Ulici už má. Teď po Putinovi v Rusku pojmenují čtvrť

Podle ruských médií se radnice v Grozném rozhodla pojmenovat čtvrť po ruském prezidentovi Vladimiru Putinovi. Tato čtvrť není úplně nová - vytvoří se oddělením a přejmenováním části stávající čtvrti, která je v současnosti nazývána po Šejchu Mansúrovi.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Andrej Babiš

Babiš sepsul migrační pakt EU. Fialu a Rakušana obvinil ze zrady na Česku

Expremiér Andrej Babiš (ANO) označil unijní migrační pakt na čtvrteční mimořádné schůzi za největší zradu v novodobých českých dějinách, ze které obvinil premiéra Petra Fialu (ODS) a ministra vnitra Víta Rakušana (STAN). Dohoda podle Babiše obsahuje skryté uprchlické kvóty a zavazuje země k přijímání migrantů z afrických či blízkovýchodních zemí.