Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Pazderková je tupá blondýna, Horáček přehazuje svoje miliony vidlemi. Jiří Vyvadil komentuje události posledních dnů

Jiří Vyvadil
Jiří Vyvadil
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha - "Ne nechci urážet, ale Ivu Pazderkovou (jmenuje se tak?) zviditelnil pořad HBO Na stojáka, kde dokonalým způsobem předváděla tupost blondýnek, což je začasté oblíbeným terčem vtipů mnohých Čechů, Moravanů a Slezanů. Včera jsem pochopil, že ve skutečnosti míra její hlouposti je podstatně větší, než jak uváděla na obrazovce. Ne, že bych její klip chtěl vidět. Na to bych sílu neměl. Její tupost vyplývá z toho, že v něm zpívala písničky s textem pana Horáčka a světe zboř se, chtěla ukázal, jak Miloš Zeman je nekulturní, když nezná textaře skladeb jako Levandulová (a ty ostatní jsem zapomněl)," píše advokát a bývalý soudce nejvyššího správního soudu Jiří Vyvadil v komentáři, který poskytl serveru EuroZprávy.cz.

 

Mám rád paní Hegerovou, avšak zmíněná píseň Levandulová je to nejhorší, co kdy nazpívala. Po té, co jsem se dozvěděl jméno textaře, můj odpor k této slátanině se jen prohloubil.

Nikdy jsem se nezapojil do diskuzí o alternativním Anti – Zemanovi, který by mohl nahradit současného prezidenta v jeho funkci, ale musím učinit výjimku.Ohlásit svou kandidaturu na prezidenta je nepochybně důvodem pro zviditelnění.

Horáček nemá co na práci, vidlemi přehazuje své milióny z jednoho pokoje do druhého a blbne...

Je to skvělý nápad, že chce kandidovat a je skvělé, že už dostává podporu tu od Jurečka, tu od Pitharta.

Rozhodně musí jít do toho a neváhat.

I já jsem primitiv. I já jsem zaznamenal, že Horáček prodchnutě kdysi podpořil LES zeleno – proamerického Bursíka, který následně získal několik promile hlasů.

Tuším, že také někde putoval s demonstracemi ve prospěch dnešní Ukrajiny, která je skvělý příkladem paranoidního státu, kterému není pomoci a tento koncept Obamy a Merkelové by byl směšný, kdyby zároveň nebyl tragický.

Miloš Zeman osvěžuje Česko, jako bořič mýtů a narůstající bojovník proti mainstreamu Západu a institucím jak EU či NATO, které selhaly.

Michala Horáčka (jmenuje se Michal?) jsem zaznamenal v nějaké zábavné soutěži jako šéfa poroty. Nepoznal jsem od té doby nudnějšího moderátora.

Ať tedy proboha kandiduje proti Miloši Zemanovi.

A hlavně, ať se všichni havlisté na něm shodnou.

Dnes mu věnovali celou stránku v Hospodářských novinách.

Číst jsem to nečetl. Jen jsem se nad existencí celé stránky o Horáčkovi v novinách patřících největšímu tuneláři Česka rozesmál...

Jen tak dál...

Zeman téměř nebude muset dělat nic proto, aby zvítězil ...

Témata:  Jiří Vyvadil

Aktuálně se děje

16. května 2024 8:46

Fico je po operaci stabilizovaný, tvrdí úřady. Bojuje o život, píší média

Slovenský premiér Robert Fico je středečním atentátu nadále hospitalizován v nemocnici v v Banské Bystrici. Informace o jeho zdravotním stavu se ale rozcházejí. Televize Markíza dnes ráno uvedla, že je po několikahodinové operaci stále v ohrožení života. Podle prohlášení místopředsedy vlády Tomáše Taraby a státního tajemníka Filipa Kuffy je ale Ficův stav stabilizovaný.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Petr Pavel

Pavel vyzval k podpoře Ukrajiny i hledání konce války

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.