Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Kauza Babišova syna a únosu na Krym: Zeman se sejde s premiérem v Lánech

Prezident Miloš Zeman
Prezident Miloš Zeman
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Prezident Miloš Zeman se v pondělí sejde v Lánech s premiérem Andrejem Babišem (ANO) na pravidelné schůzce. Podle prezidentova mluvčího Jiřího Ovčáčka to bude příležitost k debatě nad aktuálními otázkami.

"V pondělí 19. listopadu večer se v Lánech uskuteční pravidelné setkání pana prezidenta s panem premiérem, které bude příležitostí k debatě mezi čtyřma očima nad aktuálními otázkami," uvedl mluvčí.

Reagoval na dotaz ČTK, zda se bude Zeman zabývat tím, že spolupracovníci předsedy vlády drželi údajně jeho syna kvůli kauze Čapí hnízdo na Krymu. 

K reportáži @Seznam_Zpravy uvádím následující:https://t.co/a61wBP8p7r

— Andrej Babiš (@AndrejBabis) 13. listopadu 2018

Prezident s premiérem se letos dohodli, že se budou pravidelně potkávat. Schůzky pořádají zhruba jednou za měsíc, poslední se uskutečnily na konci srpna a na začátku října. Hovořili mimo jiné o vedení ministerstva zahraničí, zahraničních cestách, mýtném systému nebo o státním rozpočtu.

Témata:  Miloš Zeman Andrej Babiš prezident ČR

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy