Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Drama v Teplicích: Lupič měl v klenotnictví držet rukojmí

Policie ČR, ilustrační fotografie
Policie ČR, ilustrační fotografie
Foto: Evgeny Petrov / INCORP images

Dnes před polednem zasahovali příslušníci Policie ČR u přepadeného klenotnictví v Teplicích. Prvotní informace mluvily o tom, že pachatel je stále na místě a drží rukojmí. Tyto domněnky se však naštěstí nepotvrdily a lupič je na útěku.

Ozbrojený pachatel vtrhl do klenotnictví kolem 11. hodiny, na místě však již krátce poté byla první policejní hlídka. Podle prvotních informací měl být lupič tou dobou ještě v obchodě a hrozilo, že si vzal rukojmí.

VIDEO: Ozbrojený pachatel přepadl klenotnictví v Teplicích. Údajně drží rukojmí. Okolí je uzavřeno policisty. Na místo vyjela zásahová jednotka a vzlétl policejní vrtulník. https://t.co/rntmZdIQ0X pic.twitter.com/ockJGCi589

— Týdeník Policie (@TydenikPolicie) 17. prosince 2018

Policisté s balistickou ochranou na těle a dlouhými střelnými zbraněmi tedy uzavřeli široké okolí místa činu a za pomoci megafonu lupiče informovali, že je obklíčen. Následovala rovněž výzva k tomu, aby vyšel ven a vzdal se.

Nakonec se však ukázalo, že jeden, či vícero pachatelů místo opustili ještě před příjezdem policie. V současnosti pokračuje intenzivní pátrání po hledané osobě.

Témata:  přepadení krimi Policie ČR

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 12:57

GIBS obvinila policisty kvůli únorovému incidentu před barem v Praze

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy