Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Africký uprchlík znásilnil 16letou Češku? Okamura už burcuje

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Na severu Čech mělo dojít k znásilnění 16leté dívky z Terezína migrantem z Afriky. Policie pachatele zadržela, jeho národnost zatím nepotvrdila.

K události mělo dojít v úterý odpoledne na poli v vesnice Lukavec v Ústeckém kraji. Dívka je nyní v péči lékařů. Její zdravotní stav není znám.

Policie pachatele zadržela. Nyní se nachází v policejní cele. Podle informací Litoměřického deníku se mělo jednat o Afričana, kterého v úterý v 7 hodin ráno propustili z výkonu trestu v Drážďanech a z Německa vyhostili.

Policejní mluvčí Daniel Vítek potvrdil, že došlo k trestnému činu násilného charakteru. Zdali se skutečně jednalo o migranta však zatím s ohledem na probíhající úkony trestního řízení nepotvrdil . „S ohledem na probíhající vyšetřování nebudeme sdělovat další podrobnosti,“ uvedl.

Předseda SPD Tomio Okamura má však už nyní jasno, že celou záležitost spáchal africký migrant. „Takhle opravdu NE! Šestnáctiletou dívku z Terezína dnes kolem poledne znásilnil na poli u Lukavce v Ústeckém kraji africký migrant propuštěný dnes v 7h ráno z výkonu trestu v Drážďanech a z Německa ho dnes ráno následně ihned vyhostili na území České republiky. Oběť ohavného trestného činu skončila s poraněním v nemocnici. Policejní mluvčí Daniel Vítek potvrdil, že podezřelá osoba byla zadržena a v současnosti je v policejní cele,“ popsal incident na svém Facebooku, aniž by uvedl, že identita pachatele zatím ještě není oficiálně potvrzena.

„Hnutí SPD prosazuje jako jediná parlamentní strana nulovou toleranci této nezákonné migrace. Co na to řeknou ostatní politici a sluníčkářští novináři, kteří neustále podporují nebo bagatelizují migraci a o SPD lživě prohlašují, že jen migrací strašíme? Podpořte SPD u voleb a zabráníme těmto ohavným kriminálním činům!“ využil Okamura zprávy k získání politických bodů.

Témata:  Imigranti z Afriky a Blízkého Východu uprchlíci krimi Svoboda a přímá demokracie znásilnění

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy