Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Sportovci s holým zadkem? Babiš podporuje Čechy na olympiádě po svém +VIDEO

Andrej Babiš /ANO/, ministr financí v pořadu Máte slovo
Andrej Babiš /ANO/, ministr financí v pořadu Máte slovo
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha - Agrofert ministra financí Andreje Babiše se rozhodl podpořit české sportovce na olympijských hrách v Riu netradičním způsobem. Natočil dva spoty, kterým dominují holá pozadí.

"Agrofert nenechá české sportovce s holým zadkem." Tak zní název nové reklamní kampaně, kterou pro potravinový holding vymysleli studenti Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Měsíční olympijská kampaň zahrnuje dvě videa s nahými sportovci, jejichž cílem je podle vyjádření společnosti nikoliv dojímat, ale bavit.

"Partnerem Českého olympijského týmu je Agrofert již řadu let. Chtěli jsme o tom dát více vědět, ale určitě ne formou patetické kampaně, jakých se před olympijskými hrami vždy vyrojí celá řada. Pomocí soutěže jsme hledali vtip a hravost a nakonec jsme jako nejlepší vybrali návrh studentů marketingu z Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně," uvádí ke kampani Kateřina Kuchařová, ředitelka divize komunikace.

Jádrem kampaně jsou dva spoty se sportovci, kteří se ocitnou na sportovišti nazí. Nakonec se ale ukáže, že jde jen o sen. "Téma je jasné – díky naší podpoře nejedou čeští sportovci do Ria lidově řečeno s holým zadkem. V jednoduchosti je síla, takže když nám studenti Adriána Nezvalová a Jan Pavliš poprvé prezentovali svůj nápad, měli jsme téměř hned jasno, že tuto kampaň chceme realizovat. Po schválení konceptu ze strany Českého olympijského výboru jsme se zlínskou univerzitou spolupracovali i na natáčení spotů. Studentská produkční společnost Kouzelná animace do natáčení zapojila mj. budoucí režiséry, animátory, produkční a další budoucí profesionály filmového průmyslu. Příprava kampaně od A do Z trvala prakticky celý akademický rok 2015/16," upozornila v tiskové zprávě Kuchařová.

Kampaň rovněž nese příhodné jméno: Holé zadky. Její start doprovázelo i sputění webu holezadky.cz, hashtagu či stránce na Instagramu, která se postupně plní, jak jinak než právě holými zadky.

Témata:  Agrofert Olympijské hry 2016 Andrej Babiš

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 16:34

Francouzská policie zadržela 16letého přivržence IS, který chtěl útočit během olympiády

Francouzské orgány činné v trestním řízení zadržely a začaly vyslýchat 16letého chlapce, který avizoval, že chce spáchat útok během letní olympiády v Paříži. Policie u něj našla slib věrnosti teroristické síti Islámský stát (IS). Případ převzala prokuratura, která se zabývá teroristickými činy, informovala ve středu francouzská zpravodajská televize BFM.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy