Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Bývalá poslankyně chce povolat na muslimy armádu. Už je toho prý dost...

Muslim
Muslim
Foto: Pixabay

Praha - Advokátka a bývalá poslankyně Poslanecké sněmovny za ČSSD Jana Hamplová podle svých slov nechce žít v Evropě ohrožované středověkými nájezdníky. Jediným řešením je podle ní odsun všech, kteří nebyli zváni, a povolání armády na hranice Evropy. "Nebo kolik Evropanů ještě musí ta svoloč podříznout a Evropanek znásilnit, abychom se probudili?" ptá se.

"Masakr v Nice. Napadení desítek cestujících sekyrou. Znásilňování na konci minulého roku. Turecko pod vládou diktátora, který mučí a podřezává své oponenty. Ještě nedávno se s ním vážně jednalo o bezvízovém styku. Protože nás prostě vydíral. A jednalo se s ním zcela vážně. Spojit se s ďáblem, aby nás zachránil od jiných podobných? Svatá prostoto. Další napadené dívky muslimy jen proto, protože jim vadilo, že měly šortky. Prostě pro muslimy jsme bezvěrci, kteří se prostě zabíjet mohou a musí. Náš život má pro ně cenu nula. Pohrdají námi. Ruku, kterou jim nabízíme chleba, klidně useknou, když prostě dostanou takový nápad. Nastěhovali byste si někoho takového domů?" zamyslela se Hamplová.

Podle ní jsme tak korektní, až to bolí. "Naši politici nás vystavují nebezpečí na hranici vyhubení. A ještě by tak chtěli, abychom jim tleskali. Za humanitu. A nejen to - platí z veřejných peněz neziskovky, kteří nám sem ty naše budoucí vrahy zvou. Vrahy našich sousedů, našich dětí. Protože i tak já vnímám mrtvé Francouze a zraněné Němce. A pořád ty grázly omlouváme. A trapně je učíme, že se močí do záchodu, že je dobré se mýt, že ženy se nebijí, a že znásilňovat se nemá, protože Evropanky opravdu nejsou k...y. Musí se smát, až se za břicho popadají. Když vidím tam na jihu u moře doborovolníky, jak jim dělají slouhy a služky, je mi z toho zle," uvedla na blogu na aktualne.cz někdejší politička.

Na hranice Evropy by podle ní měly nastoupit všechny armády, co v Evropě máme. "S Tureckem musí pomoci Rusko s USA dohromady. Ve vnitrozemí musíme identifikovat, shromáždit a odsunout všechny, kteří neprokáží, že jsou tu legálně. A i ty, co jsou tu legálně, ale máme pochybnosti, musíme této legálnosti zbavit. Bez milosti. Ať to stojí, co to stojí. Ať před sebe strkají ženy nebo děti - prostě ne. A co když Američané budou vykřikovali něco o té humanitě? Výborně - odvezme jim je tam. Pokud kdo spustí o kolektivní (ne)vině, je třeba se ptát - za co mohli ti mrtví v Nice? Za co mohli ti cestující ve vlaku? Za frustraci muslimských fracků, kteří se tu neměli nikdy ocitnout?" podotkla.

Lidé se podle ní jednoduše bojí. Bojí se cestovat, bojí se, co bude, bojí se toho, co je. "Jsme okupováni lidmi bez vzdělání, s vymytými mozky, kteří přišli ze středověku. A taky se tak chovají. Chtějí vše za nic, slintají nad našimi ženami, naše děti jsou pro ně nevěřící psi. A my jim ustupujeme, nabízíme naši Evropu, jako by to nebyl náš domov, ve kterém žijeme. Necháme se jimi názorově rozdělovat, namísto abychom se semkli. Raději přihlížíme Brexitu, než bychom pochopili, že jeho důvodem je viditelná bezmoc EU čelit čemukoliv. Útočíme na ty z nás, kteří nazývají věci pravými jmény, namísto abychom se za ně postavili," varuje.

"Je třeba vyzvat politiky ve všech zemích, aby nás začali chránit, aby vyšli z těch paláců a kanceláří, a aby z těch mikrofonů zaveleli k útoku proti všemu, co se na nás hrne. A politik, který to nepochopí, musí okamžitě skončit. Na středověké způsoby totiž musí být aplikována středověká obrana. Ne novodobá evropská - ta prostě nefunguje, protože se jí ti lidé smějí. Proč si dnes v Turecku dovolí to, co si dovolí? Protože ví, že tam nikdo nevpadne, aby těm zvěrstvům učinil přítrž. Odvolávají tam soudce, mučí vojáky, připravují hromadné popravy, a Evropa? Mlčí, a tiskne muslimům obrázky o nesahání na ženy," dodala.

Hamplová se domnívá, že velkorysost nesmí být slabostí, humanita nesmí být sebevražedná, a vyspělé národy nesmí ustupovat nevzdělané chátře jen proto, že natahuje ruku. To odle ní není rasismus, ale jasné pravdy, které jsou prověřené dějinami. Dodala, že filozofové nikdy nevyhráli nad útočníky z pouště, neuměli zabíjet, dokázali jen mluvit, proto prohrávali.

"Evropa je zkrátka vážně ohrožena. Žvásty a filozofické disputace do mikrofonů ty lidi neodsunou. A odsunout je se ukazuje naprostou nezbytností. Obdobně jako je nutné opevnit okamžitě evropské hranice před dalšími snahami proniknout. Muslimové prostě do Evropy nepatří. Mohou přijít jednotlivě jako hosté, pokud je sem vpustíme a pokud budou zváni, a jen pokud budou akceptovat naše pravidla. Ne tehdy, kdy prostě přijdou, a být tu chtějí. Nemají na to právo, a my je tu nemusíme tolerovat," píše Hamplová.

"Je zajímavé, že máme takové obavy o hranice s Ruskem, ale ty na jihu necháváme jako volné korzo...Jako bychom neuměli odhadnout realitu. Pokud nedávno řekl ministr obrany, že Rusko je nepředvídatelné, co jsou proboha ty muslimské hordy tisíců lidí? Není to mnohem vážnější nebezpečí, protože na ty lidi prostě neplatí nic? Dokonce ani civilizace? Nebo tu nekdo chce slabou Evropu?" ptá se.

"Události posledních měsíců daly jasnou odpověď na všechny ty korektní žvásty. Ta odpověď zní - odsun a uzavření vnějších hranic Evropy. Na to jediné má význam dát peníze. Na nic jiného. A zamíří-li k opevněným evropským hranicím jakákoli nezvaná loď, dát jí jedinou šanci - otočit se a jet zpět. Protože její jediná další cesta pak směřuje - ke dnu. A bude to jen její volba. NO WAY. Evropa není kořist. A nesmí ji ovládnou strach ze středověkých nájezdníků, kteří si nás brousí nože a sekyry," uzavřela Hamplová.

Témata:  muslimové Islám EU

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 11:32

Biden chce debatovat se svým republikánským oponentem Donaldem Trumpem

Joe Biden v pátek vyjádřil ochotu debatovat se svým pravděpodobným republikánským oponentem Donaldem Trumpem později na podzim. Toto prohlášení bylo dosud nejvyhraněnější Bidenovo stanovisko k této záležitosti. Informace převzala agentura AP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy