Mezi nejoblíbenější jídla podle společnosti patří řízek, smažený sýr, svíčková nebo guláš. Za řízek průměrně lidé zaplatí v restauraci 157 korun, v hotelech 165 Kč. Smažený sýr stojí v restauracích průměrně 148 korun, v hotelech 157 Kč. Ceny smaženého sýra se pohybují od 85 do 194 korun.

Za svíčkovou uživatelé aplikace zaplatili v restauraci průměrně 174 korun, přičemž ceny se pohybují od 119 do 205 korun. Guláš stojí průměrně 159 korun, nejlevnější je za 115 Kč a nejdražší za 259 korun. Populární jsou podle Qerka i polévky, vývar stojí průměrně 43 korun, bramboračka 47 Kč a kulajda 58 korun. Společnost mapovala i ceny utopenců, které stojí průměrně 77 korun, a nakládaných hermelínů, za které uživatelé aplikace průměrně zaplatili 99 korun

Aplikace mapuje i prodeje piva v různých typech podniků. Půllitrová piva přitom tvoří více než 70 procent všech čepovaných piv, v barech je to 97 procent celkového objemu. Velkou část objemu prodaných piv tvoří klasické půllitry v restauracích, pivnicích nebo kavárnách. Jedinou výjimkou jsou jídelny, kde tvoří více než 60 procent objednávek malá piva o objemu 0,3 litru. Pivních speciálů se nejvíce prodá v pivnicích, kde tvoří téměř 13 procent objemu prodaných piv. Podle dat z aplikace se ceny půllitru piva pohybují od 29 do 180 korun. Malé pivo průměrně stojí 36 korun.