Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Hra o trůny se dočká další knihy, ale tentokrát trochu odlišné

Hra o trůny
Hra o trůny
Foto: HBO

Praha - Chtěli byste zažít hostinu na Zimohradu? Dát si citronový koláč se Sansou Stark, ochutnat medovníčky spolu s Daenerys Targaryen či zakrojit masový koláč s Noční hlídkou? Jedinečný příběh Písně ohně a ledu ožívá znovu, tentokrát jako kuchařka.

Světoznámý seriál HBO Hra o trůny, podle bestselleru fantasy ságy Píseň ohně a ledu od George R. R. Martina, vypráví příběh boje o moc mezi králi a královnami, rytíři a odpadlíky, lháři a šlechtici. Představuje země, kde léta trvají desítky roků a zimy se mohou protáhnout na celý lidský život. Všech Sedm království Západozemí se zmítá bojem dvou mocných rodů na život a na smrt o nadvládu nad celou říší. 

Nyní mají příznivci tohoto seriálu a knižní ságy možnost vžít se do příběhu trochu jiným způsobem. A to prostřednictvím kuchařky, která nabízí recepty inspirované právě příběhem Písně ohně a ledu po kterých se vám bezpochyby budou sbíhat sliny.

Zdroj: YouTube

Kuchařka slouží jako průvodce stolováním a zábavou ve stylu Sedmi Království. Je doprovázena pasážemi ze všech pěti knih ságy Ledu a ohně a nádhernými celobarevnými fotografiemi. Kniha nese název Hostina ledu a ohně: Oficiální kuchařka Game of Thrones a nejednomu fanouškovi pomůže dotvořit atmosféru tohoto neobvyklého světa.

Témata:  seriál Hra o trůny jídlo knihy

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy