Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Na koncertě Robbieho Williamse zazpíval i jeho otec s manželkou, tleskalo jim na 30 tisíc lidí

Robbie Williams
Robbie Williams
Foto: Wikipedia **www.wikipedia.org**

Praha - Britský zpěvák Robbie Williams sobotním koncertem na letišti v Letňanech nadchnul 30 tisíc fanoušků. Show byla plná světelných a pyrotechnických efektů. Zazpíval i se svým otcem Peterem a manželkou Aydou Fieldovou.

Koncert v rámci turné k novému albu The Heavy Entertainment Show zahájila reprodukovaná hudba s písní Lose Yourself z repertoáru rapera Eminema a svérázná úprava anglické hymny God Bless Our Robbie.

V efektním úvodu Williams nabídl nové skladby The Heavy Entertainment Show a Party Like a Russian, mezi něž vložil starší hity Let Me Entertain You a Monsoon.

Zpěvák s darebáckou image, který vystoupil v sukni, ukázal v převzaté skladbě Minnie the Moocher svoji lásku k jazzu a poté uctil památku zesnulého George Michaela jeho hitem Freedom 90. Píseň Love My Life pak věnoval svým dvěma dětem. 

Publikum pod pódiem, kterému vévodila projekční plocha ve tvaru boxera, živě reagovalo i na Williamsovy známé písně Rudebox, Feel nebo Rock DJ. V přídavku si pak s chutí tisíce lidí zazpívaly píseň She's the One převzatou z repertoáru skupiny World Party.

Koncert vyvrcholil ohňostrojem a baladou Angels z prvního Williamsova sólového alba, které pod názvem Life thru a Lens vyšlo v roce 1997 po jeho odchodu z chlapecké kapely Take That.

Témata:  Robbie Williams koncert Praha

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy